1395/02/26 :تاریخ انتشار

محور اصلی اقتصاد دانش بنیان تكیه بر ظرفیت های درونی و منابع انسانی متخصص است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی:

محور اصلی اقتصاد دانش بنیان تكیه بر ظرفیت های درونی و منابع انسانی متخصص است.

دکتر عزیز جوانپور هروی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی پایه و اساس اقتصاد دانش بنیان را استفاده بهینه از استعدادهای داخلی و توجه به علوم و دانش روز در حوزه های مختلف عنوان کرد.

DSC_0471.JPG

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی، دکتر عزیز جوانپور هروی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی در جریان بازدید سرزده  از واحد خوی از نزدیک بر روند اجرایی فعالیت های دانشگاه در حوزه های مختلف اداری، آزمایشگاهی، کارگاهی و نحوه ارائه خدمات به دانشجویان در بخش های مختلف این دانشگاه نظارت کرد.

DSC_0513.JPG

جوانپور در ادامه با حضور در جمع کارکنان و اعضاء هیات علمی این دانشگاه که در سالن آمفی تاتر این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: حمايـت از تجاری سـازی فنـاوری بـرای توسـعه اقتصـاد دانش بنيـان بـا هـدف رفـع نيازهـای راهبـردی كشـور، يکـی از سياسـت های اصلی دانشگاه آزاد می باشد که باید در اولویت برنامه های پژوهشی هر واحد دانشگاهی قرار گیرد.

DSC_0472.JPG

وی در ادامه شالوده و محور اصلی اقتصاد دانش بنیان را تكیه بر ظرفیت های درونی و منابع انسانی متخصص و جوان كشور عنوان کرد و افزود: برای تحقق اقتصاد دانش بنیان، علاوه بر تكیه بر بُعد درون زایی، لازم است مساله برون گرایی درجهت حفظ رقابت پذیری، پویایی و توسعه كشور مورد توجه قرار گیرد.

DSC_0524.JPG

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی با بیان این که واحدها باید با تأکید بر همکاری اساتید هیأت علمی در کنار فعالیت های آموزشی به فعالیت های اقتصادی اقدام کنند، خاطر نشان کرد: با تشکیل و فعال کردن شرکت های دانش بنیان درآمدهای غیرشهریه ای می تواند به مطلوبترین سطح ممکن افزایش یابد.

DSC_0542.JPG

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: با توجه به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی یکی از قدیمی ترین واحدها است و از ظرفیت ها و پتانسل بالایی از لحاظ هیات علمی و کادری مجرب بهره می برد، انتظار داریم از ظرفیت تنوع رشته های که در مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد، بویژه در حوزه های فناوری، واحد های فناور، درآمدزایی و بحث دانش بنیان ایجاد خواهد شد، به نحو احسن استفاده کند.

DSC_0550.JPG

دکتر نصرت آقازاده، بازرس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی که در این بازدید دکتر جوانپور را همراهی می کرد، خاطر نشان کرد: هدف از بازدید های سرزده مچ گیری نیست، بلکه آشنایی و ارائه راهکارهای لازم در جهت حل مسائل و مشکلاتی است که در واحدها وجود دارد، و تلاش ما درجهت رونق همه واحد های سطح استان می باشد.

DSC_0587.JPG

وی با بیان این که طی دو سال گذشته بیش از 111 نفر به اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی افزوده شده، اظهار امیدواری کرد: رشته‌های تحصیلی در مقاطع مختلف به کیفیت مطلوب و مدنظر برسد.
گفتنی است، این جلسه با طرح سؤالات کارکنان و اساتید واحد خوی از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی در فضایی بسیار صمیمی ادامه یافت و ضمن پاسخگویی به سؤالات قول پیگیری تعدادی از مسائل و مشکلات داده شد.

دیروز : 2085