1399/06/26 :تاریخ انتشار

دیدار رئیس حراست دانشگاه و رئیس داشگاه آزاد استان از واحد خوی

به گزارش روابط عمومی واحد خوی، پیش از ظهر امروز جلسه مشترکی با حضورسیروس صابری رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی و محمود پوریوسف رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی و اعضای شورای اداری واحدهای خوی و سلماس برگزار شد.

DSC_8802.JPGDSC_8828.JPG

در این جلسه که به میزبانی واحد خوی برگزار گردید سیروس صابری پیشاپیش با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد حماسه سازان آن گفت: در طول دویست سال اخیر پادشاهان ایرانی در هر جنگی شرکت کرده اند تکه ای از ایران را از دست داده‌اند ولی در دوران دفاع مقدس با وجود ارتش آسیب دیده، اقتصاد نابود شده و کاستی‌ها و کمبودهای فراوان و در یک جنگ نابرابر وجبی از خاک این کشور کم نشد.

DSC_8869.JPG

وی افزود: در این جنگ دشمن ما عراق نبود و قدرت‌های بزرگ و متجاوز دنیا به صورت تکنولوژیکی و تجهیزاتی و یا با نیروی انسانی از عراق حمایت می‌کردند به طوریکه ما در این جنگ از 25 کشور اسیر داشتیم و این شهیدانی که عکس‌هایشان را در کوچه‌ و خیابان‌ می‌بینید با تربیت اسلامی در مقابل دشمن ایستادند.

صابری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی دربیان وظیفه دانشگاه‌ها گفت: دانشگاه‌ها هم وظیفه آموزشی و پژوهشی دارند و هم باید جهش داشته باشند و علاوه براین باید به ابعاد تربیتی و پرورشی هم توجه کنند تا محیطی امن و آسوده برای جهاد علمی و پژوهشی فراهم کنند و حراست به عنوان یکی از بازوان توانمند ساختار مدیریت دانشگاه در این زمینه به دانشگاه کمک می کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی نیز در این نشست با اشاره به فعالیت های انجام شده برای جذب دانشجو در واحدهای استان گفت: از سال 1397 روند نزولی جذب دانشجو متوقف شده و از سال پیش جذب دانشجو در واحدهای استان روند صعودی دارد و اکنون جذب دانشجو در استان 2.5 برابر متوسط کشور است و امیدواریم با اقداماتی که زمینه تاسیس رشته‌های جدید داشته ایم رشد بیشتری داشته باشد.

DSC_8849.JPG

وی با اعلام خبر جذب دانشجوی غیرایرانی در استان افزود: با توجه به گستردگی طولی استان و هم مرز بودن با چهار کشور و برای استفاده از پتانسیل و امکانات واحدها در زمینه جذب دانشجوی خارجی، واحد ارومیه به عنوان واحد مادر و واحدهای خوی و مهاباد به عنوان پردیس شمال و جنوب استان فعالیت خواهند بود.

محمود پوریوسف با تاکید بر درآمدهای غیرشهریه‌ای گفت: با وجود اقداماتی که در زمینه جذب دانشجو و افزایش رشته‌ها داشته‌ایم به دنبال گسترش فعالیت‌های اقتصادی دانش بنیان در واحدهای استان هستیم تا وابستگی دانشگاه به شهریه دانشجو کاهش یابد.

به گزارش آنا اعضای جلسه پس از توضیحات رؤسای دانشگاه‌های آزاد اسلامی خوی و سلماس به بازدید از امکانات و توانمندی‌های واحد خوی  پرداختند.

DSC_8816.JPGمهدویان.JPG

DSC_8943.JPGDSC_8913.JPG