1399/06/04 :تاریخ انتشار

پیام دکتر مهدویان به مناسبت گرامیداشت فرارسیدن هفته دولت و روز کارمند

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی در پیامی فرارسیدن هفته دولت و روز کارمند را به کارکنان پرتلاش دانشگاه تبریک گفت.

مهدویان1.jpg

دکتر محبوب مهدویان در این پیام آورده است:

4 شهریور ماه روز کارمند فرصتی است تا تلاش های بی دریغ و خالصانه همه کارمندان که بازوان توانای دانشگاه به شمار می روند را پاس بداریم.

کارمندان متعهد و پرتلاش دانشگاه همواره تمام همت خود را برای اعتلای دانشگاه در راستای اهداف طرح تحول راهبردی به کار می بندند و حتی در شرایط سخت و پیچیده اپیدمی کروناویروس نیز سعی در انجام به موقع امور و وظایف خود دارند.

قطعا پیشرفت های دانشگاه و ارتقای جایگاه آن بدون فداکاری ها، تلاش ها و همراهی این قشر شریف میسر نمی شد.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دولت به ویژه شهیدان دکتر رجایی و دکتر باهنر، هفته دولت و روز کارمند را به همه همکاران و کارمندان خدوم و متعهد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی تبریک عرض نموده و برای همه آنان از درگاه حضرت احدیت سلامتی و توفیق روز افزون مسئلت دارم.