1395/10/19 :تاریخ انتشار

وزیر ارشاد: شهادت می‌دهم که مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی نقش بسزایی در تحول علمی کشور داشته است

دکتر صالحی امیری، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شهادت داد که دانشگاه آزاد اسلامی در دوره مدیریتی جدید نقش بسزایی در توسعه فرهنگی، اجتماعی و علمی کشور داشته است.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر صالحی امیری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این جلسه از دکتر میرزاده به دلیل اهتمامی که نسبت به توسعه فرهنگ ملی در فضای خارج از دانشگاه داشته‌است، تشکر کرد.

او گفت: ‌من به عنوان عضوی از این خانواده شهادت می‌دهم دانشگاه آزاد اسلامی در این مقطع مدیریتی علاوه بر تعهدات مدیریتی داخل دانشگاه، نقش مهمی هم در عرصه‌های دانشجویی، فرهنگی، اجتماعی و تحول علمی کشور داشته است.

او افزود: بر این عقیده هستم که کرمان دارای تمدن خاصی است که ظرفیت‌های آن از اصفهان و شیراز کمتر نیست؛ از این منظر اگر کرمان در سطح ملی، منطقه‌ای و جهانی باز شناخته شود قطعا یکی از مقاصد توریسم جهانی، کرمان خواهد بود.

او با اشاره به ظرفیت‌های شهر جیرفت در تاریخ ایران گفت:‌ بازشناسی این شهر بسیار ضروری است و از نمونه‌هایی مثل خواجوی کرمانی و جیرفت در کرمان زیاد است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: شخصیت‌هایی که منشأ تحول در این شهر بوده‌اند، کم نیستند خواجوی کرمانی در ردیف بعدی حافظ و بزرگانی است که در سطح ملی و جهانی به آنها افتخار می‌کنیم. حافظ هم تحت تاثیر سلوک و اخلاقیات خواجوی کرمانی بوده است و این کار بزرگی است که نصیب دانشگاه آزاد اسلامی شده است.

او در پایان گفت: ما هم تلاش خود را برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر این همایش در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی قرار می‌دهیم.