صفحه اصلی:اطلاعیه ها

1399/03/21 :تاریخ انتشار

نحوه و زمان برگزاری امتحانات نیمسال دوم 99-98

پیرو اعلام کتبی ستاد مبارزه با کرونا استان در مورخ 99/3/20  و تایید سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر برگزاری غیر حضوری امتحانات ترم جاری، نحوه و زمان برگزاری امتحانات پایان ترم تمامی واحدها و مراکز و آموزشکده های عمومی و مهارتی(سما) استان آذربایجان غربی به شرح زیر ابلاغ می گردد

1.     امتحانات مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد برابر تقویم آموزشی از طریق سامانه آموزش مجازی دانشگاه بصورت مجازی برگزار می شود.

2.     تمامی امتحانات دروس عمومی (قرائت ­قرآن، وصایای امام(ره)، زبان خارجه، فارسی عمومی، زبان پیش دانشگاهی، فارسی پیش دانشگاهی، آشنایی با مبانی دفاع مقدس) از طریق سامانه آموزش مجازی دانشگاه بصورت مجازی برگزار می شود.

3.     در ارتباط با دروس معارف اسلامی واحدهای دانشگاهی که دانشجویان 15 نمره را از طریق سامانه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه گذرانده اند، امتحان بصورت مجازی صرفا از 5 نمره و در واحدهای دانشگاهی که دروس معارف تماما بصورت مجازی تشکیل شده است، امتحان بصورت مجازی از 20 نمره برابر زمان اعلامی برگزار خواهد شد

4.     جهت رفاه حال دانشجویان و ایجاد فرصت مناسب برای مطالعه، زمان بندی جدید برگزاری امتحانات دروس عمومی و گروه معارف اسلامی از مورخ 99/3/22  در سامانه آموزش و انتخاب رشته دانشگاه قابل مشاهده می باشد.

5.     زمان و نحوه برگزاری تمامی امتحانات دروس تخصصی مقاطع کاردانی،کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته متعاقبا اعلام خواهد شد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی