صفحه اصلی:اطلاعیه ها

1395/07/04 :تاریخ انتشار

نکات مهم در مورد انتخاب رشته بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی:

انتخاب رشته بدون آزمون تا شروع نیمسال جدید تحصیلی در azmoon.org برای  کلیه رشته های کاردانی پیوسته، ناپیوسته و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته  در دانشگاه آزاد اسلامی ادامه دارد.

1-در ثبت نام دوره های "بدون آزمون"، امکان ویرایش اطلاعات ثبت نامی وجود ندارد. ثبت نام در سامانه مرکز سنجش و پذیرش در دوره های "بدون آزمون" به منزله پذیرش فرد بوده و برای این دوره ها نتیجه ای اعلام نخواهد شد.

2- داوطلبان می توانند انتخاب های متعدد بدون آزمون داشته باشند و در نهایت در یکی از این رشته ها با مراجعه به واحد ثبت نام قطعی نمایند.

3-داوطلبانی که اقدام به ثبت نام در سامانه این مرکز نموده اند می بایست با تهیه یک نسخه چاپی از ثبت نام خود 👈جهت آگاهی از شرایط ثبت نام پس از ۴۸ ساعت به واحد دانشگاهی مربوطه مراجعه نمایند.

4- زمان شروع به تحصیل این دسته از متقاضیان نیمسال اول ۹۶-۹۵ می باشد

تفاوت کاردانی پیوسته و ناپیوسته   :

1-دارندگان دیپلم نظری و پیش دانشگاهی امکان شرکت دررشته / محلهای کاردانی ناپیوسته را دارند

2-  دارندگان دیپلم کاردانش و فنی حرفه ای و هنرستان نظام قدیم  فقط امکان شرکت در رشته متناسب با دیپلم خود (طبق جدول صفحات 11 تا 14 دفترچه راهنما کاردانی پیوسته )را دارند.

3-همچنین دارندگان دیپلم نظری بدون پیش دانشگاهی می توانند در کلیه رشته های کاردانی پیوسته ثبت نام کنند.

تفاوت کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته :

1-دارندگان دیپلم نظری و پیش دانشگاهی امکان شرکت در کارشناسی پیوسته را دارند با هر نوع دیپلم نظری و پیش دانشگاهی امکان شرکت در هر گروه ( تجربی ، انسانی ، ریاضی ، هنر و زبان) وجود دارد

2-دارندگان مدرک کاردانی امکان ثبت نام در رشته محل های کارشناسی ناپیوسته (کاردانی به کارشناسی ) را دارند ، نوع مدرک کاردانی مهم نیست با هر کاردانی امکان ثبت نام در رشته محل های غیر پزشکی کارشناسی ناپیوسته وجود دارد.

3-دارندگان مدرک کاردانی امکان ثبت نام در کارشناسی پیوسته را نیز دارند کاردانی معادل پیش دانشگاهی میشود اما تطبیق دروس کاردانی شان به عهده آموزش واحد انتخابی شان می باشد.

آدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی و محل ثبت نام دانشجویان جدید الورود:

خوی، بلوار آیت الله خویی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی، ساختمان اداری ، طبقه دوم

پست الکترونیکی:iaukhoy@yahoo.com

تلفن:5 الی 36430001 با پیش شماره 044