صفحه اصلی:اطلاعیه ها

1395/07/04 :تاریخ انتشار

راهنمایی‌های لازم برای پذیرفته‌شدگان رشته های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی

پرسش‌های متداول

نام کاربري و کلمه عبور براي پذیرش اینترنتی  پذیرفته شدگان جدید با آزمون و بدون آزمون چیست؟

نام کاربری برای پذیرفته شدگان با آزمون و بدون آزمون: کد ملی و کلمه عبور: شماره شناسنامه می باشد. (در صورتیکه موفق به ورود سیستم نشدید کد ملی خود را یک بار با صفر پشت عدد و یکبار بدون صفرهای پشت عدد وارد نمائید. لازم به ذکر است اتباع خارجی قبل از پذیرش اینترنتی به اداره پذیرش و ثبت نام ستاد مراجعه نمایند.  ‌

نام کاربري و کلمه عبور براي ثبت نام و انتخاب واحد دانشجویان پس از تکمیل پذیرش در دانشکده چیست ؟

نام کاربری برای دانشجویان جدید: شماره دانشجویی ده رقمی مندرج در پرینت پذیرش و کلمه عبور: تاریخ تولد + شماره شناسنامه می باشد. ‌

آیا پذیرفته شدگانی که فاقد مدرک پیش دانشگاهی هستند مجاز به پذیرش و ثبت نام در دانشگاه می باشند؟

پذیرفته شدگانی که فاقد مدرک پیش دانشگاهی هستند و یا یک یا دو درس باقیمانده دارند تا زمان اتمام دوره پیش دانشگاهی مجاز به پذیرش نمی باشند. این عزیزان پس از اتمام دوره مذکور می توانند ثبت نام با تاخیر نمایند.

براي تکمیل اطلاعات دانشجويان ورودي جديد چه نکاتي مهم است؟

حوزه صدور شناسنامه باید عددی باشد ۲- نوع مدرک قبلی مرسوم انتخاب شود ۳- اگر چنانچه کد ملی مشکل داشت آنرا اصلاح نمائید ۴- اگر چنانچه معدل شما اعشار داشت برای جدا کردن رقم اعشار از کاراکتر نقطه (.) استفاده کنید و از کاراکتر (/) استفاده نکنید. ۵- اسکن و آپلود کلیه مدارک مورد نیاز برای پذیرش الزامی است و در صورت عدم تشکیل پرونده الکترونیکی دانشجو، امکان پذیرش قطعی میسر نمی باشد.

علي الحساب شهريه چگونه محاسبه مي شود؟

برای مقطع کارشناسی شهریه ثابت +۱۴ واحد نظری و ۲ واحد عملی برای کارشناسی ارشد شهریه ثابت +۶ واحد نظری. ولی چنانچه تعداد واحد کمتر یا تمدید پروژه دارید می بایست برای کم کردن علی الحساب به مالی دانشکده مراجعه نمائید.