صفحه اصلی:اطلاعیه ها

1395/07/04 :تاریخ انتشار

راهنمایی‌های لازم برای پذیرفته‌شدگان رشته های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی

ازدانشجویان گرامی تقاضا می شود به نکات زیر توجه فرمایند

1-  به دانشجویان گرامی توصیه می گردد چندروز قبل از انتخاب واحد نسبت به پرداخت اینترنتی شهریه اقدام نمایند تا در روز انتخاب واحد با مشکل مواجه نشوند.

2-  مبالغ اعلام شده در سایت شامل مبلغ علی الحساب شهريه در ترم هاي اول و دوم ( 14 واحد نظری +2 واحد عملی عمومی + شهریه ثابت)  و در نيمسال تابستان (نصف شهريه ثابت + 3 واحد نظري و 1 واحد عملي) با احتساب بدهی ویا بستانکاری قبلی می باشد. ( دانشجویان ترم آخر که تنها چند واحد درسی باقیمانده دارند می توانند پس از تایید گروه آموزشی مبنی بر اعلام واحدهای باقیمانده بامراجعه به مسئول مالی دانشکده نسبت به اصلاح مبلغ علی الحساب خود اقدام نمایند(

3-  دانشجویان ملزم به تسویه کامل بدهی گذشته می باشند.

4- تقسیط شهریه ترم جاری برای دانشجویانی که در نیمسالهاي  قبل تقسیط نموده اند از طریق اینترنت وبرای بقیه دانشجویان با مراجعه به صندوق رفاه دانشکده صورت می گیرد لذا از دانشجویان گرامی تقاضا می گردد از مراجعه به اداره کل امورمالی در ایرانشهر خودداری فرمایند.

5- پرداخت شهریه تنها از طریق اینترنت صورت می گیرد که دانشجویان می توانند قبل از شروع ثبت نام نسبت به پرداخت اینترنتی شهریه از طریق کلیه کارتهای عضو شبکه شتاب اقدام نمایند .

6-   دانشجویان درصورت بروز مشکل در پرداخت اینترنتی می توانند با شماره تلفن 5 الی36430001    تماس حاصل نمایند .

7-  شهریه اعلام شده مربوط به دانشجویان تحت پوشش بنیاد شهید وامورایثارگران وسازمان بهزیستی پس از کسر مبالغ مورد تعهد سازمان مربوطه می باشد.

درصورت بروز هرگونه سوال یا جهت رفع مشکل خود در امور مربوط به شهریه به مسئول مالی دانشگاه مراجعه نمایید.