صفحه اصلی:اطلاعیه ها

1393/07/08 :تاریخ انتشار

معاون آموزشی دانشگاه آزاد داسلامی خوی : رشته ی فقه و مبانی حقوق اسلامی با رشته حقوق فرقی ندارد

دکتر علیرضا لطفی معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی خوی گفت : رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی یکی از گرایشات رشته الهیات الهیات و معارف اسلامی است و هیج تفاوتی با رشته حقوق ندارد

معاون آموزشی واحد خوی در گفتگو با روابط عمومی این واحد  با اعلام خبر فوق اظهارداشت : پس از انقلاب اسلامي و متناسب با تغيير نگرش ها و رفتارها، قوانين متعددي دچار تغيير و تحول گرديد، که رشته فقه و حقوق هم ازاین مستثنی نبوده و از تغییرات اساسی برخوردار بوده که از جمله آن می توان به تغییر سرفصل دروس و مواد درسی دیگر اشاره کردکه با دروس رشته های حقوق تلفیق و به مواددرسی آن اضافه شده است همچنین ريشه بسياري از مباني قانون گذاري در جمهوري اسلامي ايران نیز از فقه شيعه و قواعدي است كه ما آن را در چارچوب قواعد فقه مي شناسيم.

وی در ادامه افزود : رشته فقه ومبانی حقوق اسلامی یکی از محبوب ترین رشته‏ های داوطلبان گروه علوم انسانی است . دامنه گرایش‏های رشته فقه و حقوق  گسترده و در کلیه روابط زندگی امروز قابل ملاحظه است . چرا که‌ این‌ گرایش‌ جنبه‌ کاربردی‌ دارد. برای‌ مثال‌ می‌تواند به‌ عنوان‌ وکیل‌ دادگستری‌، مشاور حقوقی‌ و کارشناس‌ حقوقی‌ فعالیت‌ کند یا دفترخانه‌ اسناد رسمی‌ و دفتر ازدواج‌ و طلاق‌ دایر نماید و بعبارت دیگر یعنی فارغ التحصیل رشته فقه و مبانی حقوق تمامی مشاغلی را که از نظر استخدامی و شغلی همچون قضاوت ، وکالت ، دفترخانه اسناد رسمی ، مرکز مشاوران حقوقی ، کارشناس حقوقی ، ... به میل خویش می تواند انتخاب نماید . از طرفی رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی رشته ای که در آن استنباط و استدلال حکم وجود دارد و فارغ التحصیل این رشته می تواند به نتایج خوبی از باب استنباط احکام رسیده و نهایتا به آرای بهتری دست یابد . در مجموع می توان گفت : فارغ التحصیل رشته فقه و مبانی حقوق از آینده شغلی بیشتر و بهتری برخوردار است و با توجه به اینکه کارشناسی ارشد این رشته نیز دراین واحد وجود دارد زمینه خوبی برای رشد وتعالی جوانان و قضات شریف و وکلای محترم و کارشناسان حقوقی برای ادامه تحصیل وجود داشته و موقعیت مطلوبی برای ارتقای علمی به وجود آورده است .

شایان ذکر است دکتر لطفی دارای مدرک دکتری فقه و مبانی حقوق اسلامی بوده و دارای پروانه وکالت می باشد

دیروز : 2020