صفحه اصلی:اطلاعیه ها

1391/10/20 :تاریخ انتشار

شرایط اختصاصی پذیرفته شدگان مقاطع کارشناسی پیوسته وکاردانی ناپیوسته:

شرایط اختصاصی پذیرفته شدگان مقاطع کارشناسی پیوسته وکاردانی ناپیوسته:

1- داشتن دیپلم کامل نظام قدیم یا گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی نظام جدید متوسطه.

2- فارغ التحصیلان دوره های کاردانی(اعم از پیوسته و ناپیوسته)غیرمشمول که در صورت پذیرش واحدهای درسی دوره کاردانی آنان برطبق ضوابط و مقررات آموزشی معادلسازی خواهد شد.

تبصره: فارغ التحصیلان دوره های کاردانی پیوسته چنانچه مشمول وظیفه عمومی باشند فقط مجاز به شرکت در رشته های متجانس و همنام با رشته مقطع کاردانی خود بوده و چنانچه مشمول نباشند مجاز به شرکت در کلیه رشته های کارشناسی می باشند.

تذکر مهم: دارندگان دیپلم فنی و حرفه ای وکاردانش نظام جدید که فاقد مدرک پیشدانشگاهی ویا مدرک کاردانی می باشند نمی توانند در مقاطع کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته ادامه تحصیل دهند.

شرایط اختصاصی پذیرفته شدگان مقطع کاردانی پیوسته:

1-               داشتن دیپلم دریک از شاخه های فنی و حرفه ای، کاردانش، دیپلم سه ساله متوسطه نظری نظام جدید یا هنرستان نظام قدیم.

2-               دارندگان مدارک متوسطه نظری(دیپلم های غیرفنی)که مایل به ادامه تحصیل در دوره کاردانی پیوسته باشند مانعی برای شرکت آنان وجود ندارد.

**************************************************************

شرایط ثبت نام: هر داوطلب بایستی جهت ثبت نام اولیه به سایت مرکز آزمون به آدرس www.azmoon.org مراجعه نموده و پس ازثبت نام اولیه  و اخذ رسید همراه با مدارک ثبت نام، جهت ثبت نام قطعی به دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی مراجعه نماید.

**************************************************************

شروع ثبت نام مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته: از مورخه 03/10/91

شروع ثبت نام مقطع کارشناسی پیوسته: ازنیمه دوم دی ماه سال 91

مدارک لازم جهت ثبت نام:

1.                 اصل و کپی مدرک پیش دانشگاهی(برای پذیرفته شدگان مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته) اصل وکپی دیپلم(برای پذیرفته شدگان مقطع کاردانی پیوسته)

2.                 اصل شناسنامه و دو سری کپی ازتمام صفحات آن.

3.                 اصل و کپی کارت ملی و پایان خدمت.

4.                 6 قطعه عکس 4*3 پشت نویسی شده (برای مشمولین 12 قطعه)

لازم به توضيح است ثبت نام كارداني به كارشناسي(كارشناسي ناپيوسته) نيز از 15دي ماه سال جاري ثبت نام خود را شروع نموده است.اطلاعات كامل تر متعاقبا در همين سايت اعلام خواهد شد