1399/08/27 :تاریخ انتشار

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی معرفی شد

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی با حضور رئیس دبیرخانه هیئت‌ امنای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌غربی معرفی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از خوی، صبح امروز با حضور داریوش مولایی رئیس دبیرخانه هیئت‌ امنای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌غربی، علی باقرزاده به عنوان سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی معرفی شد.

در این جلسه که هیئت‌ رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی حضور داشتند از تلاش‌های محبوب مهدویان رئیس سابق این واحد دانشگاهی قدردانی و علی باقرزاده به‌عنوان سرپرست این دانشگاه معرفی شد.

باقرزاده عضو هیئت علمی و مدیر گروه رشته اقتصاد و بانکداری دانشگاه آزاد اسلامی خوی بوده که تحصیلات خود در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد را در دانشگاه شهید بهشتی و دکتری تخصصی را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات سپری کرده است.

\DSC_9576.JPG