1399/08/24 :تاریخ انتشار

انتصاب سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی طی حکمی علی باقرزاده را به‌عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی منصوب کرد.

DSC_0103.jpg

در متن حکم رییس دانشگاه آزاد اسلامی آمده است:

برادر گرامی جناب آقای علی باقرزاده

با اهدای سلام و تحیات

بنا به پیشنهاد رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی و با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جناب‌عالی به‌موجب این حکم به‌عنوان «سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی» منصوب می‌شوید.

امید است با رعایت تقوای الهی و بهره‌گیری شایسته از توانمندی‌های سرمایه‌های انسانی دانشگاه، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شؤون دانشگاه کنید.

باقرزاده دارای مدرک تخصصی علوم اقتصادی و عضو هیأت ‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی است که پیش‌ازاین مدیر گروه دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی بوده است.

همچنین طهرانچی در نامه‌ای از محبوب مهدویان سرپرست سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی قدردانی کرد.