1392/03/21 :تاریخ انتشار

تالیف کتاب" سهم ناشناخته سبكهاي تفكر و يادگيري در فرايند آموزش" توسط عضو هيئت علمي دانشگاه آزاد اسلامي خوي

کتاب" سهم ناشناخته سبكهاي تفكر و يادگيري در فرايند آموزش"  توسط دکتر حیدرعلی زارعی عضو هيئت علمي دانشگاه آزاد اسلامي خوي تالیف و روانه بازار کتاب شد

137543.JPG

دکتر حیدرعلی زارعی عضو هيئت علمي دانشگاه آزاد اسلامي واحد خوي در گفت و گو با خبرگزاری آنا در واحدخوی ، از تأليف و گردآوري كتاب «سهم ناشناخته سبکهای تفکر و یادگیری درفرایند آموزش » با همكاري دکتر باقرسرداری خبر داد.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی خوی اظهار داشت : با توجه به اين كه تا به حال در فرايند تدريس و آموزش، اغلب به توانايي ها و فرايند هاي شناختي معلم و دانش آموز به عنوان عامل اصلي موفقيت تحصيلي توجه شده و نقش عوامل ديگر در اين فرايند مغفول واقع شده است. بنابراين كتاب مذكور با هدف  بررسي و شناساندن نقش سبك هاي تفكر و يادگيري در فرايند آموزش و تدريس تاليف شده است.

Graphic12.jpg

وی درادامه افزود : كتاب مذکور به صورت پژوهشي و كاربردي نگارش شده و مطالعه آن  براي استادان و معلماني كه به آموزش علمي علاقمند هستند و همچنين براي محققاني كه موضوع پايان نامه و يا طرح تحقيقي آنان در زمينه سبك هاي تفكر و يادگيري است، بسيار مفيد خواهد بود.

گفتني است، كتاب «سهم ناشناخته سبکهای تفکر و یادگیری در فرآیند آموزش »     در 122 صفحه و تیراز 500 نسخه وبه قیمت 6000 تومان توسط انتشارات ساوالان تهران در قطع وزیری به بازار كتاب عرضه شده است.

آمارکل: 1961444