1399/08/06 :تاریخ انتشار

بازدید فرماندار خوی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی

حسین عباسی فرماندار خوی از بخش های آموزشی، کارگاه ها، کشت گلخانه و کتابخانه دانشگاه آزاد بازدید و با رئیس و اساتید این دانشگاه دیدار نمود‌.

فرماندار خوی با حضور در جلسه هیأت رئیسه نقش این دانشگاه را در توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی شهرستان مهم عنوان کرد و افزود: دانشگاه آزاد با تولیدات علمی خود در بخش های مختلف از جمله کشاورزی و صنعتی نقش خود را برای رسیدن به توسعه پایدار ایفا نماید.

حسین عباسی در ادامه ارتباط موثر دانشگاه و صنعت را حلقه مفقوده توسعه بخشهاي اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي دانست و افزود: با وجود توجه دولت تدبير و اميد به ايجاد پيوند بين دانشگاه و عرصه هاي فرهنگي، اجتماعي و صنعتي از ظرفيت نخبگان دانشگاه براي توسعه و رفع تنگناهاي جامعه بهره گرفته نشده است.

وي تصریح نمود: حمايت دولت از شركتهاي دانش بنيان و پرداخت تسهيلات به فعالان آنها زيرساختهاي مناسبي است كه بايد با شناسايي پتانسيل هاي اين بخش از آنها در مسير توسعه و كاهش تنگناهاي شهرستان بهره گرفت.

در ادامه این دیدار مهدویان رئیس دانشگاه آزاد خوی گزارشی از عملکرد این دانشگاه برای فرماندار شهرستان خوی ارائه نمود.