1399/07/02 :تاریخ انتشار

قابل توجه داوطلبان آزمون مصاحبه دکتری ۹۹

ضمن تبریک به داوطلبان آزمون دکتری تخصصی سال 99 که در دانشگاه آزاد اسلامی به مرحله مصاحبه علمی راه یافته اند،

رعایت نکات زیر در زمان برگزاری مصاحبه ضروری است:

داوطلبان عزیز جهت انجام مصاحبه مجازی، با رعایت پروتکل های بهداشتی (ماسک، دستکش و...) ملزم به حضور در واحدهای دانشگاهی که از قبل توسط ایشان مشخص گردیده، می باشند.

احراز هویت داوطلبان صرفا با ارایه کارت ملی جدید و قدیم و یا شناسنامه جدید داوطلب امکان پذیر بوده و داوطلبان باید این مدارک را همراه داشته بدشند. بدیهی است بدون داشتن این مدارک امکان برگزاری مصاحبه وجود ندارد.

داوطلبان محترم از همراه داشتن تلفن همراه و ابزارهای ارتباطی با شبکه اینترنت در جلسه مصاحبه، اکیدا خودداری فرمایند.

داوطلبان باید دفترچه راهنما و فایل تصویری سامانه مصاحبه را به منظور آشنایی با نحوه برگزاری مصاحبه دکتری دریافت و مطالعه نمایند.

داوطلبان محترم موظفند نیم ساعت قبل از زمان اعلام شده، جهت انجام امور اداری از قبیل احراز هویت و... در واحد دانشگاهی محل آزمون خود حضور بهم رسانند.

در صورت عدم حضور در زمان مقرر، صرفا در صورت صلاحدید و امکان برنامه ریزی توسط مدیر جلسه آزمون مصاحبه، داوطلب مذکور تا پایان همان روز فرصت دارد به واحد دانشگاهی محل آزمون خود مراجعه و مصاحبه خود را انجام دهد.

داوطلبان در زمان ثبت نام جهت مصاحبه لازم است نسخه ای از سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی خود را بر اساس فرمی که از طریق سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاداسلامی قابل دریافت است، تهیه و در قالب فایل pdf در زمان ثبت نام در سامانه بارگذاری نمایند.

فرم سوابق تحصیلی، علمی، آموزشی و پژوهشی داوطلبان دوره دکتری تخصصی سال ۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی

لینک ورود به سامانه مجازی

فیلم آموزشی نحوه ورود به سامانه

نشانی محل برگزاری مصاحبه دکتری واحد خوی