1399/07/02 :تاریخ انتشار

مدیر حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی و مرکز سمای خوی معرفی شدند

مراسم  معارفه مدیرحراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی و مرکز سمای خوی صبح امروز با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی و مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی، مراسم معارفه مدیر حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی و سرپرست حراست مرکز سمای خوی با حضور سعید صمدی مدیرکل مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محبوب مهدویان رئیس واحد خوی و هیأت رئیسه این واحد دانشگاهی امروز در واحد خوی برگزار شد.

در این جلسه با نثار فاتحه به روح مرحوم دکتر مجید محمدنژاد مدیر پیشین حراست واحد خوی از تلاش‌های آن مرحوم قدردانی شد و سید جواد سیدنظری  به عنوان مدیر جدید حراست واحد خوی و عباس شهباز قصبه به عنوان سرپرست حراست مرکز سمای خوی معرفی شدند.