1399/03/03 :تاریخ انتشار

بیانیه جامعه اساتید بسیجی سپاه شهرستان خوی به مناسبت به مناسبت روز قدس و سوم خرداد
 به مناسبت روز قدس و سوم خرداد جامعه اساتید بسیجی سپاه شهرستان خوی بیانیه ای صادر کرد.
متن بیانیه به شرح زیر است:

و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین * و نمکن لهم فی الارض و نری فرعون و هامان و جنودهما منهم ما کانوا یحذرون * آیات ۵و۶ سوره قصص
انقلاب اسلامی ملت ایران در اربعین اول و گام دوم از حیات طیبه خود مستضعفین و مظلومان بشریت را با سه کارکرد اصلی مورد حمایت قرار داده است : ۱. دفاع از مظلومان ۲. ارتقاء بینش سیاسی جامعه جهانی نسبت به مظلومیت ها و استضعاف ملت ها ۳. باز تعریف چالش های منطقه ای با اتکا بر اقتدار و شجاعت انقلابی
معمار کبیر انقلاب اسلامی ایران با سه رویکرد فوق و مانیفست این انقلاب یعنی (اسرائیل باید از بین برود )نشان داد که هدف این حرکت عظیم مردم ایران گستره وسیعی از تقابل تاریخی مستضعفین و مستکبرین را در بر می گیرد. جانشین آن امام الهی همچون شاگردی مبرز در بیانیه گام دوم انقلاب دفاع از ملتهای تحت ستم را با ایفا نقش فعال در تنویر افکار آزادیخواهان جهان و کسب اقتدار با حضور در حیات خلوتهای مستکبرین را مایه سربلندی ایران و ایرانی دانستند که امروز به منصه ظهور رسیده است و فراعنه معاصر شاهد آنچه که از آن هراس داشتند هستند.
امروز حمایت مردم فلسطین در ارض قدس نماد ظلم ستیزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران است که مصادیق متعددی در نیجریه آفریقا تا یمن خاورمیانه و تا کشمیر هند در آسیای شرقی دارد.
انقلاب اسلامی ملت ایران طریقت خود را در دفاع از سر حدات مظلومان جهان با الگوی دفاع مقدس هشت ساله در برابر تهاجم مستکبرین به خاک پاک خود ادامه میدهد و معتقد است همان خدایی که خرمشهر ها را آزاد کرد اراده بر رهایی قدس شریف از زیر چکمه های صهیونیسم کرده است، لذا با قلبی پر امید به ظهور بقنیه الله الاعظم رو به سوی نجات مسلمانان مظلوم در نیجریه ، یمن ، کشمیر و میانمار دارد.

والعاقبه للمتقین
بسیج اساتید سپاه خوی