1399/02/12 :تاریخ انتشار

پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی به مناسبت روز معلم

DSC_0107 (3).jpg

دکتر محبوب مهدویان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی در پیامی روز معلم را به همه اساتید، معلمین و ره پویان عرصه علم و دانش تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

قُم عَن مَجلِسِکَ لِاَبیکَ وَ مُعَلِّمِکَ وَ اِن کُنتَ اَمیراً؛

به احترام پدر و معلمت از جای برخیز هر چند فرمانروا باشی. (امام علی علیه السّلام)

دوازده اردیبهشت سالروز شهادت معلم فرزانه، استاد شهید مرتضی مطهری که به روز معلم آراسته شده، فرصت مغتنمی است تا از مقام والای معلمین و اساتید تقدیر شود.

معلمین و اساتید گرانقدری که حتی در این ایام بحرانی با همتی بی نظیر در سنگر آموزش و پرورش فرزندان این دیار از هیچ تلاشی دریغ نکردند و رسالت پیامبرگونه خود را در عرصه علم و دانش و پیشرفت کشور پاس داشتند.

اینجانب با افتخار به خدمتگزاری در ساحت مقدس تعلیم و تعلم، ضمن تبریک این روز عزیز به معلمین، دانش آموزان و دانشجویان، موفقیت و سربلندی ایشان به ویژه اساتید و معلمین گرانقدر دانشگاه آزاد اسلامی و مدارس سما خوی را از خداوند علیم خواستارم.

دکتر محبوب مهدویان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی