1398/10/10 :تاریخ انتشار

مراسم گرامیداشت سالروز حماسه 9 دی در دانشگاه

حجۀ الاسلام و المسلمين محمدي كه در جمع دانشگاهيان واحد بمناسبت نهم دي ماه، سالروز تجلي بصيرت ملت شريف ايران سخناني گفت: مقام معظم رهبري بعد از فتنه 88 كراراً به بصيرت و كسب آن تاكيد فرموده و به تحليل قضايا و اقدام و برخورد بصيرت مندانه توصيه فرموده اند و ليكن چون اين مفهوم، بسيار غني و پر بار بوده و ريشه قرآني و روايي دارد و نقش بسيار مهمي در زندگي اجتماعي و سياسي انسان، ايفا مي نمايد شايسته است كه در خصوص بصيرت و اهميت آن مطالبي به دانشگاهيان بيان گردد.

مدير فرهنگي واحد ضمن اشاره به فرازي از زيارت نامه حضرت ابوالفضل العباس (ع) كه ماثور از امام معصوم (ع) مي باشد ويژگي هاي شخصيتي ايشان از جمله وفادار بودن به حضرت سيدالشهدا مشتاق شهادت بودن در راه ولايت، تشبيه مجاهدت هاي علمدار كربلا به سپاهيان بدر توسط امام معصوم و عدم احساس خستگي و سستي و ضعف و در نهايت بصيرت آن بزرگوار اشاره نمود.

امام جماعت واحد در بخش پاياني سخنان وي با ذكر بيانات حضرت مولي الموحدين حضرت علي(ع) در نهج البلاغه به ويژگيهاي افراد داراي بصيرت شامل: هدف قرارندادن دنيا، اقدام به موقع، هزينه پرداختن و شجاعت اشاره نمود و حضار را به بصيرت مداري دعوت نمود.

محمدی.jpg

DSC_42981.jpg