1398/09/05 :تاریخ انتشار

مراسم بزرگداشت هفته بسیج

حجۀ­الاسلام ­والمسلمین محمدی که در مراسم بزرگداشت هفته بسیج در جمع دانشگاهیان و بسیجیان مرکز آموزش عالی در مسجد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی سخن می­ گفت ضمن اشاره به آیه 24 سوره مبارکه ابراهیم به تبیین کلمه طیبه پرداخته و اذعان داشت: مفسران منظور از کلمه طیبه را کلمه لااله ­الا­الله و کسانی که مروج آن کلمه و کلمه توحید هستند می­ دانند و اینک بسیجیان نمونه بارزی از آن افراد که همواره منادی توحید و لااله ­الا­الله هستند، می­ باشند. مدیر فرهنگی دانشگاه افزود: پیوند با ولایت از ولایت حضرت رسول اکرم(ص) و امیرالمومنین (ع) تا حضرت ولی­عصر(عج) و در عصر غیبت ولایت فقیه از جمله ویژگی های موحدانه بسیجیان بوده و در کنار آن اطاعت آگاهانه از ولی امر مسلمین با تأسی از آیه و اطیعوا... و الرسول و اولی الامر منکم جزء بارزه ­های شخصیت بسیجی است. حریت در عبودیت اینکه خود را بنده رب می ­داند و نه بنده زور از ویژگی­ های بارز دیگر بسیجیان محسوب می­ شود. امام جماعت دانشگاه خاطر نشان کرد: ایمان و اخلاص بسیجی، عدالت­ خواهی، ظلم ­ستیزی با توجه به عملکرد هوشمندانه بسیجیان در فتنه­ های 78، 88، 96 و 98 و حضور چشم­گیر موثر ایشان در عرصه­ های مختلف فرهنگی، سیاسی و اجتماعی و ... از دیگر خصوصیات و ویژگی­ های این قشر مومن و متعهد می­باشد و چون شجره طیبه­ای است که می­تواند در هر زمان و مکان مثمر ثمر انقلاب اسلامی باشد. امروز خدمت بسیجیان در سیل و زلزله و حوادث مترقبه و غیرمترقبه طبیعی و غیرطبیعی حکایت از اخلاص، ایثارگری شهادت­ طلبی آنان دارد.