1398/08/29 :تاریخ انتشار

دکتر زارعی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی با حکم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به دانشیاری ارتقا یافت.

DSC_201511.jpg

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی، عضو هیات علمی گروه روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی موفق شد با کسب شایستگی علمی و پژوهشی با حکم دکتر محمدمهدی تهران‌چی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرتبه خود را از استادیاری به دانشیاری ارتقا بخشد.

دکتر حیدرعلی زارعی عضو هیات علمی گروه آموزشی روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی که توانسته است با تلاش علمی و پژوهشی خود با پیشنهاد کمیته منتخب این واحد دانشگاهی و موافقت هیات ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی، مرتبه علمی خود را به دانشیاری ارتقا دهد. در کارنامه علمی وی تألیف و ترجمه پنج عنوان کتاب تخصصی در زمینه روان‌شناسی و نگارش ده‌ها مقاله علمی پژوهشی و اجرای چندین طرح پژوهشی برون‌دانشگاهی و هم‌چنین برگزاری دوره‌های روان شناسی در سازمان های مختلف به چشم می‌خورد.

در حکمی که از سوی رئیس دانشگاه صادر شده آمده است، موضوع ارتقای علمی شما در یکصد و هشتمین نشست مورخ    2/7/98  هیأت ممیزه دانشگاه مطرح و مورد موافقت قرارگرفت که ضمن تبریک از تاریخ 10/10/97 به مرتبه دانشیاری ارتقا می‌یابید.

در ادامه این حکم آمده است: امید است در مرتبه جدید نیز با تاییدات خداوند تبارک و تعالی، منشاء خدمات بهتر و ارزشمندی به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشجویان عزیز بوده و در توسعه‌ی علم و دانش گام‌های موثرتری بردارید.