1398/08/22 :تاریخ انتشار

بزرگداشت ايام ولادت حضرت ختمي مرتبت محمد مصطفي (ص) و امام جعفرصادق(ع) در دانشگاه

محمدی.jpg

به مناسبت بزرگداشت ايام ولادت حضرت ختمي مرتبت محمد مصطفي (ص) و امام جعفرصادق(ع) مراسمی در مسجد حضرت بقیه الله دانشگاه ازاد اسلامی واحد خوی برگزار شد.در این محفل معنوی حجت الاسلام رحیم محمدی ضمن تبريك اين ايام با استناد به آموزه هاي ديني به شاخصه هاي يك مسلمان واقعي اشاره كرد و گفت: مسلمان واقعي كسي است كه مسلمانان از زبان او رنج نبرند و در برابر حق و حقيقت لجاجت ننموده و منافع دنيوي و شخصي خود را بر حقيقت ترجيح ندهد. طبق فرمايش حضرت رسول اكرم(ص)« ليس منا من غش مسلماً» از ما نيست كسي كه غشي در مسلمانان ايجاد كند. بدين مفهوم كه مسلمانی که مسلمانان ديگرازقلم تهديد و حركت او بترسند يا از اينكه مشكلي براي آنان ايجاد نمايد در هراس باشند يا بترسند كه در مسايل اعتقادي، اقتصادي و يا سياسي براي آنان صدمه وارد نمايد از دين اسلام خارج است. چرا كه در جوامع اسلامي مسلمانان بايستي به همديگر اعتماد ومحبت داشته وحقوق همديگر را رعايت نمايند.

حجه الاسلام والمسلمين محمدي ادامه داد: مسلمانان نبايستي بدخواه همديگر بوده وعليه همديگر نقشه كشيده و درجهت تخريب هم برآيند و همواره فرمايش حضرت محمد(ص)را آويزه گوششان نمايند كه :ايها الناس عليكم بالجماعه واياكم باالفرقه ،يعني در كنار هم باشيد واختلافات را به حداقل برسانيد.

مدیر فرهنگی واحد خوی در بخش پاياني سخنان خود با تاکید برهوشياري مسلمانان در برابر نقشه هاي شوم دشمن وهابي و شيعه لندني و اينكه آنان هم قسم شده اند با تشكيل اتاق فكر به تحريك شيعه عليه سني وبالعكس بپردازند افزود: همانطوري كه حضرت امير المومنان علي بن ابيطالب (ع) با رفتار خودشان دسيسه هاي دشمنان را در زمان خلفاء نقش برآب كردند و مانع خونريزي و آلوده شدن دست مسلمانی بر خون مسلمان ديگر شدند، ما مسلمانان نيز باید با تاسي از حضرتشان رفتاري چون ايشان داشته باشيم.