1398/08/04 :تاریخ انتشار

برگزاری مراسم به مناسبت ایام رحلت پیامبر اکرم(ص)، امام حسن مجتبی و امام رضا علیهما السلام

photo5873002147170333202.jpg

در آستانه ایام رحلت پیامبر اکرم(ص)، امام حسن مجتبی و امام رضا علیهما السلام مراسمی در مسجد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی برگزار شد.

در این مراسم معنوی حجت الاسلام محمدی با بیان عوامل پیشرفت و انحطاط یک مجموعه، مقابله نكردن با گناه و منكر از عوامل انحطاط جامعه عنوان کرد و افزود: اگر گناه و منكر وارد متن جامعه شود و اعضاي آن مجموعه نسبت به آن بي تفاوت باشند آن وقت جامعه راكد و ساقط خواهد شد.

مدير فرهنگي دانشگاه ادامه داد: بنابه فرمايش اميرالمومنين حضرت علي (ع) كه مي فرمايند هركس امر به معروف و نهي از منكر را قلباً و زباناً ترك نمايد چون مرده اي است كه در ميان زندگان زندگي مي كند، پس اگر ما احساس مسئوليتي در قبال آن نداشته باشيم چه بسا بركت از زندگي ما برچيده شود و آدمهاي جاهل بر ما مسلط گرديده و قداست شكني اتفاق مي افتد.

امام جماعت دانشگاه در پايان تمامي مسئولين و كاركنان دانشگاه را به اهتمام براي مقابله با بد حجابي و منكرات فراخواند و افزود اين نه تنها وظيفه قانوني بلكه وظيفه شرعي و ديني همه ما مسلمانان است.