1398/02/16 :تاریخ انتشار

برگزاری مسابقه نجات تخم مرغ

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دومین دوره مسابقات نجات تخم مرغ (چالش جاذبه زمین) با شرکت 21 تیم از مراکز آموزش عالی شهرستان خوی و با حضور مسئولین دانشگاه ، اساتید، کارکنان و دانشجویان در محوطه دانشکده فنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی  برگزار شد  و در پایان  تیم های دختران آفتاب (رشته پرستاری) ، ما سه تایی(رشته پرستاری) و گروه کامپیوتر(j.p.Group) به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب کردند.

علی ولی زاده  مسئول باشگاه پژوهشگران جوان واحد خوی در خصوص برگزاری این مسابقات گفت: هدف از برگزاری مسابقات نجات تخم‌مرغ فعال سازی قدرت ابتکار، خلاقیت و کاربردی سازی معلومات علمی دانشجویان برای مقابله با جاذبه زمین، فشار هوا و اثرات محیطی و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزه در بین دانشجویان رشته های مختلف دانشگاهی است.