1397/11/17 :تاریخ انتشار

مراسم به مناسبت ایام فاطمیه و تقدیر از کارکنان بازنشسته

حجت الاسلام محمدی مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت ایام فاطمیه ودهه مبارک فجردر جمع دانشگاهیان با اشاره به مقایسه انقلاب اسلامی ایران با سایر انقلابها از منظر حضرت امام ره و مقام معظم رهبری پرداخت و گفت:آنچه انقلاب اسلامی را از سایر انقلابهای بزرگ دنیا همچون انقلاب کبیر فرانسه و انقلاب روسیه متماز می سازد تا حدود زیادی به ویژگی و ماهیت دینی این انقلاب باز می گردد امام جماعت دانشگاه همچنین درمورد ویژگی هایی که انقلاب اسلامی ایران را از انقلاب فرانسه وروسیه متمایز می سازد گفت: امنیت و آزادی،معنویت و مردم گرایی رهبر انقلاب،نقش رهبر و مردم در استمرار انقلاب اسلامی ،همگانی بودن انقلاب،تاثیر گذاری انقلاب اسلامی در بیداری اسلامی وامدادهای غیبی در پیروزی انقلاب اسلامی ،این رویداد ها نشان می دهد انقلاب اسلامی از جهات متعدد با سایر انقلابها متفاوت است.

DSC_0016_401.JPG

ایشان به عوامل سقوط جامعه از ارزشهای دینی اشاره کرد گفت:ما باید سر گذشت گذشتگان را مورد مطالعه و بحث وبررسی قرار دهیم همچنان که امیر المومنین به امام حسن مجتبی (ع)می فرماید:من عمر طولانی نکردم ولی تاریخ را مطالعه کردم و زندگی گذشتگان را دیده ام گویا یکی از آنها شده ام و فرمایشات ائمه معصومین (ع)برای آن روزها نیست،این سخنان برای امروز و فردا هم هست برای همه جوامع دینی است که بدانند این عوامل می تواند جامعه را زمین بزند.

DSC_0011_396.JPG

مدیر فرهنگی دانشگاه در ادامه ضمن اشاره به خطبه فدکیه حضرت فاطمه زهرا(س) در مورد عوامل سقوط جامعه ازارزشهای دینی پرداخت وگفت: یکی از آن عوامل نفاق و منافق است که می تواند با چهره خود به ارزشهای جامعه لطمه بزند و 300آیه و 13 سوره به بحث نفاق پرداخته است و همچنین پشت کردن به قرآن کریم یکی دیگر از عوامل سقوط جامعه ازارزشهای دینی است ای کاش در همه کارها قرآن را ملاک قرار داده هم ادارات،مسئولین ما،خودمان،خانواده های ما و جوانهای ما زندگیشان را برقرآن عرضه می کردند و نمره می دادند که تا چه اندازه برنامه های ما مطابق قرآن کریم است باید در زندگی ،خودمان را به قرآن عرضه کنیم تا تربیت هایمان تربیت قرآنی شود و سومین عامل سقوط ارزشهای دینی شکستن حرمت رسول خدا که با ذکر فرمایشی از حضرت زهرا(س)می فرماید: اتفاقاتی که بعد از رحلت رسول اکرم(ص) رخ داد و مصیبت بزرگی که بر عالم اسلام وارد کرد حرمت شکنی پیامبربود وحرمت حضرت فاطمه زهرا (س)بود وحرمت پیامبر فرمایشات ایشان است و باید به دستورات پیامبر عمل شود. چهارمین و پنجمین عامل، پیروی از شیطان و انداختن تفرقه و اختلاف در بین امت اسلامی می باشد.

در ادامه این مراسم از همکاران بازنشسته دانشگاه تقدیر و تشکر شد.

DSC_0047_467.JPG

DSC_0040_466.JPG