1397/11/16 :تاریخ انتشار

حجت الاسلام والمسلمین محمدی مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خوی: انقلاب اسلامی یک انقلاب مذهبی بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حجت الاسلام والمسلمین محمدی مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خوی که به مناسبت ایام ا... دهه مبارک فجر در جمع نمازگزاران دانشگاه سخنرانی می کرد گفت: انقلاب اسلامی یک انقلاب مذهبی بود و آثار و برکات انقلاب اسلامی در حوزه اندیشه و فکر مرهون درخشندگی ارزشهای معنوی و اخلاق است و در این میان ،نقش معنویت گرایی حضرت امام (ره)در احیای معنویت و دین اندیشی و ایجاد تحولات معنوی و تغییر معادلات جهانی بسیار تعیین کننده بودکه از جمله دستاورد های اخلاقی و معنوی انقلاب اسلامی فرهنگ قرآن ، نماز و دعا در بین ملت ایران بود.

455026666_141697.jpg

مدیر فرهنگی دانشگاه با بیان اینکه انقلاب اسلامی تحولاتی بنیادین در ساختار داخلی و تحولات جهانی و حکومت الهی را به ارمغان آورد گفت: بی تردید یکی از عوامل مهم پیروزی انقلاب ،معنویت بود معنویتی که هم علت محدثه و هم علت مبقیه انقلاب اسلامی ایران است.از این رو امام (ره) فرمود:ما می دانیم که این انقلاب بزرگ که دست جهانخواران و ستمگران را از ایران بزرگ کوتاه کرد با تاییدات غیبی الهی پیروز گردید اگر نبود دست توانای خداوند، امکان نداشت یک جمعیت 36 میلیونی با آن تبلیغات ضد اسلامی و ضد روحانی پیروز شود

حجه الاسلام محمدی درپایان به چند مورد از ره آورد های انقلاب اسلامی اشاره کرد که ازجمله:

1-احیای معنویت و دین اندیشی   2-گسترش فرهنگ قرآنی   3-عنایات الهی   4-تقویت فرهنگ نماز ودعا

5-معنویت گرایی امام ره  6-پیوند امام ره  وامت   7-تحول معنوی و خودباوری جوانان  8-تقویت فرهنگ شهادت و ایثار