1397/11/15 :تاریخ انتشار

دکتر احمد نقی لو به عنوان عضو کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی منابع انرژی و توسعه پایدار انتخاب شد

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی به عنوان عضوکمیته علمی دومین

کنفرانس بین المللی منابع انرژی و توسعه پایدار در کشور چین انتخاب شد

.نقی لو.jpg

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر احمد نقی لو عضو هیات علمی تمام وقت دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی در دومین کنفرانس بین المللی منابع انرژی و توسعه پایدار

“2nd International Conference on Energy Resources and Sustainable Development (ICERSD2019)”

که در تاریخ 15- 17 مارس 2019 در شهر ووهان چین برگزار خواهد شد به عنوان عضو کمیته علمی انتخاب شد.

این کنفرانس بین المللی به منظور دانش افزایی، تبادل جدیدترین دستاوردهای علمی پژوهشی و نیز ارایه ایده های نوین و کاربردی سالانه با حضور جمع کثیری از دانشمندان و متخصصان حوزه انرژی و توسعه پایدار در کشور چین برگزار می‌شود.

شایان ذکر است اساتید و پژوهشگران می توانند مقالات خود را تا تاریخ 11 مارس 2019 از طریق آدرس اینترنتی (https://www.keoaeic.org/ICERSD2019)  به دبیر خانه کنفرانس ارسال نمایند.