1397/11/15 :تاریخ انتشار

برگزاری کارگاه مقاله نویسی علمی

علی ولی زاده مسئول باشگاه  پژوهشگران جوان و نخبگان واحد خوی طی گفتگوئی با روابط عمومی دانشگاه از برگزاری کارگاه مقاله نویسی علمی با حضور اعضای باشگاه پژوهشگران جوان ونخبگان خبر داد.

مسئول باشگاه  پژوهشگران جوان و نخبگان واحد خوی درباره اهداف و نحوه برگزاری « کارگاه مقاله نویسی علمی » گفت : این کارگاه با هدف ارتقاء توانمندی اعضای باشگاه در نگارش مقالات علمی ، آشنایی با شیوه های جستجوی مقالات و پیدا کردن آخرین یافته های علمی برای نوشتن مقالات علمی –پژوهشی و  نیز کسب مهارت در انجام طرحهای پژوهشی توسط دکتر حیدر علی زارعی بر پا شده است.

DSC00785_331.JPG
وی درباره اهمیت و ضرورت برگزاری این کارگاه گفت : امروزه تحولات تکنولوژی و اینترنت بر روند کلی فعالیت های پژوهشی دانشگاهها تأثیر بسزائی دارد . در شرایط کنونی هزینه، وقت و تلاش زیادی صرف آموزش نیروهای مستعد و نخبه در دانشگاه می‌شود، در حالیکه بهره‌گیری علمی از این استعدادها بسیار کم است .
ولی زاده افزود : در این کارگاه مقاله نویسی، فنون مقاله نویسی علمی، روش های علمی نگارش مقالات فارسی و بررسی اصالت مجلات ، شناخت مجلات معتبر دانشگاهی و نیز روشهای ارسال مقاله به مجلات مختلف آموزش داده شد.

لازم بذکراست این کارگاه آموزشی در دو نوبت برگزار و به کلیه شرکت کنندگان گواهی صادر خواهد شد و ضمنا در ماههای آینده کارگاههای متفاوت در رشته های مختلف در مورد مقاله نویسی برگزار خواهدشد.