1397/10/09 :تاریخ انتشار

سخنرانی حجه الاسلام رستمی در مراسم بزرکداشت حماسه 9 دی در دانشگاه

حجه الاسلام رستمی: حوادث فتنه88بی شباهت به جنگ احزاب صدر اسلام نبود

5.JPG

مسئول دفتر نمایندگی رهبری در سپاه خوی گفت: ملت ایران با مطالعه دقیق تاریخ و عبرت از جنگ های صدر اسلام در9دی جواب دندانشکن به دشمنان دادند.

به گزارش خبرنگار آنا از خوی، صبح امروز مراسم بزرگداشت حماسه 9 دی در مسجد حضرت بقیه الله دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد. در این مراسم که دانشگاهیان و جمعی از مسئولین شهر و هیات رئیسه دانشگاه  در آن شرکت داشتند حجه الاسلام محمد رستمی مسئول دفتر نمایندگی رهبری در سپاه پاسداران خوی با اشاره به حوادث و رخدادهای سال 88 که گروهی سعی داشتند خود را دوستدار و حامی انقلاب معرفی کنند اما با اقدامات کورکورانه خود تیشه به ریشه انقلاب زدند 9دی را اقدام انقلابی مردم عنوان و خاطر نشان کرد: در این روز مردم از هر جناح و گروهی و هر جریان سیاسی و ادیان مختلف به توطئه گروه‌های داخلی و خارجی دشمنان جواب دندان‌شکن دادند.

حجت الاسلام رستمی  افزود: پس از سال 88 مردم در سالگرد چنین روزی فرصت را برای بازخوانی زوایای فتنه 88 و آشوب های آن مغتنم می شمارند چرا که این ارزش را دارد که برای آن زمان بیشتری گذاشته و با برنامه ریزی های مناسب بهتر تبیین و تفسیر گردد.

وی گفت: پیام نهم دی‌ماه به دشمنان خارجی این بود  که اگر دشمنان در مقابل دین، ولی‌فقیه، ارزش‌ها و نظام اسلامی بایستند، ملت ایران در برابر تمامی دنیای آنان خواهند ایستاد.

حجت الاسلام رستمی ادامه داد: سال88 و پس از انتخابات ریاست جمهوری  با رخ دادن حوادثی آن دوران به دوران  جنگ احزاب صدر اسلام شباهت داشت چرا که فتنه‌گران اقتدار و آبروی نظام جمهوری اسلامی را در سطح بین‌المللی زیر سؤال بردند و تمامی دشمنان نظام در برابر مقام معظم رهبری ایستادند.

وی در پایان با تاکید بر بصیرت و آگاهی و اطاعت از منویات رهبری اظهار داشت: دشمن برای نهم دی‌ماه تلاش بسیاری کرده بود به طوریکه بر این باور بودند که معادلاتشان در این روز به خوبی عملیاتی خواهد شد و عده‌ای در مقابل انقلاب قرار خواهند گرفت ولی بصیرت و اتحاد و اطاعت رهبری ملت فهیم ایران اسلامی را فراموش کرده بود.