1398/05/09 :تاریخ انتشار

تودیع و معارفه مسئول بسیج دانشجویی و اساتید مراکز آموزش عالی شهرستان خوی

مراسم تودیع و معارفه مسئول بسیج دانشجویی و بسیج اساتید شهرستان خوی با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی و سایر مراکز آموزش عالی خوی، جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خوی و جمعی از بسیجیان برگزار شد.

t6.JPG

به گزارش روابط عمومی واحد خوی در این مراسم از تلاش های سرهنگ هادی پاشایی مسئول سابق بسیج دانشجویی و بسیج اساتید شهرستان خوی تقدیر گردید و سرهنگ محمد محمدزاده به عنوان مسئول بسیج دانشجویی، دکتر علی رضاپور مقدم به عنوان مسئول بسیج اساتید مراکز آموزش عالی شهرستان خوی معرفی شدند.

علی رضاپورمقدم در این مراسم با اشاره به رسالت و وظیفه اصلی بسیج گفت: اصلی ترین رسالت این نهاد انقلابی در شرایط حال حاضر کشور، آموزش، ترویج و عملیاتی کردن اولویت های بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری در خصوص تمدن سازی است و بر این اساس تشکیل اندیشکده های تخصصی، جهت سازماندهی نیروهای انقلابی متخصص برای رفع نیازها و معضلات بومی و استانی در سازماندهی جدید بسیج اساتید کل کشور از اولویت های اصلی می تواند باشد.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم شبکه سازی اساتید متعهد و متخصص برای شرکت در سازندگی فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی کشور تاکید کرد و رصد علمی پیشرفت های مدیریت منطقه ای، استانی و کشوری را از وظایف اصلی اساتید انقلابی با روحیه جهادی و مطالبه گری دانست.

در ادامه این مراسم سرهنگ عیوضلو جانشین فرماند سپاه پاسداران خوی با اعلام مقام اولی هیأت اندیشه ورزی بسیج شهرستان خوی  در استان، حکم ریاست  دو ساله این هیأت را  به دکتر محبوب مهدویان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی اعطا نمودند.

t13.JPG

t2.JPG