1398/04/19 :تاریخ انتشار

حجت الاسلام محمدی: ما باید در برابر اقدامات و تهاجم های فرهنگی دشمن هشیار باشیم

به گزارش روابط عمومی واحد خوی  به مناسبت فرارسیدن هفته حجاب و عفاف ظهر امروز مراسمی در مسجد بقیه الله دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی برگزار شد. در این مراسم حجت الاسلام رحیم محمدی مدیر فرهنگی واحد خوی طی سخنانی با اشاره به جنایات رضاخان در سال 1314و1313 در مورد کشف حجاب در مدارس شیراز و ماجرای مسجد گوهرشاد گفت: امروز رضاخان های زمانه و غربی ها بعد از 8 سال دفاع مقدس و مشاهده روحیه شهادت طلبی و ایمان جوانان این مرز و بوم به این نکته رسیده اند که توپ و تانک کارساز نبوده و جوانان ایران با اتکا به نیروی ایمان با هرگونه تجاوز و تعدی به حریم اعتقادات آنان مقابله می کند. بنابراین دشمنان با ابزارهای تبلیغی خود نظیر شبکه های مجازی به ترویج فرهنگ بی حجابی بین جوانان اقدام نمودند.

iii.jpg

محمدی با اشاره به سخن یک نویسنده اسلام ستیز فرانسوی که تنها راه غلبه بر اسلام را فاسد کردن مسلمانان دانست افزود: ما باید در برابر اقدامات و تهاجم های فرهنگی  دشمن هشیار باشیم و برای مقابله باید همکاری و کادرسازی کنیم.

وی با اشاره به آیه 52 سوره آل عمران و آیه 14 سوره صف گفت: حضرت عیسی علیه السلام برای تبلیغ آئین خود از حواریون کمک خواستند. حواریونی که اسوه و نمونه دینداری هستند. به عبارت دیگر اول کادرسازی کردند و سپس به کمک آنها به تبلیغ دین پرداختند. امروز نیز ما باید مطالبه رهبری در خصوص حفظ وجهه انقلاب و اعتقادات به ویژه در حوزه عفاف و حجاب را که همان راه و روش انبیاء و معصومین است سرلوحه کارهایمان قرار دهیم.

دیروز : 2095