1398/04/19 :تاریخ انتشار

بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی به مناسبت هفته حجاب و عفاف

بسم الله الرحمن الرحیم

17دي ماه 1314 و 21 تيرماه 1315 دو روز ننگين در تاريخ معاصر ايران با اتكاء به پيشينه التقاطي بابیت و مشروطه خواهي منهاي اسلام در بستر جهل رضاخاني نسبت به فرهنگ ملي و ديني اين مرز و بوم كهن واقع شد. 17 دي 1314 سالروز كشف حجاب و به تعبير امروزين سالگرد اجبار بي حجابي بر بانوان مسلمان ايراني و 21 تير 1315 سالروز خونريزي و هتك حرمت مسلمين و اماكن اسلامي در جهت تاكيد بر قانون منع حجاب است

اسلام در پانزدهمين قرن حيات خود هميشه از دو ناحيه جهل و التقاط رنجيده شده است. التقاطي كه در بستر افكار علی محمد باب و در رفتار رهبران جريان بابیت در دوران بعد از رحلت پيامبر تكليف ديني را ساقط مي دانستند تا آنجا كه طاهره قره العين از رهبران بابیت در منبر مساجد كشف حجاب مي كند و بر اين امر خونها مي ريزد. التقاطي كه در  بستر افكار جنبش زنان مشروطه غير مشروع،  قوانين حاكم بر مسلمين را از جامعه مدرن فرنگ آن روز گرته برداري مي كنند، و اين دو با جهل رضاخاني و استبداد ناشي از آن، دو واقعه ننگين را بر جامعه اي كه در قبل و بعد از اسلام عفاف و حجاب زنان و مردان آن زبانزد تاريخ بود رقم مي زند و امروز همان التقاط و همان جهالت در قامت و قبايي نو سر برآورده است.

حجاب عفاف.jpg
غرب قرن 21 نسخه عفاف و خانواده را براي خود مي پيچد و جامعه ايران را كه پيش به سوي افق هاي تشكيل تمدن عظيم اسلامي دارد در رقابتي ناسالم درگير تزلزل حجاب و خانواده مي كند، و اين محتواي تمام سياست هاي اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي آمريكا و اتحاديه اروپا نسبت به ايران اسلامی عزيزمان است، و نمود اين محتوای پردرد است كه در خيابان انقلاب، حجاب را دار مي زند و در عرصه اقتصاد هزينه حجاب برتر را بيش از هزينه بد حجابي، بر خانواده ها تحميل مي كند.
اما عفت زنان ايران مسلمان و غیرت مردان مسلمان اين ديار ريشه در فطرت انساني و بينش اسلامي دارد و باد ناملايم عرائض و غرايز زودگذر قامت زن و مرد با عفت اين مرز و بوم را مي آزارد ولي بر زمين نمي زند. و اين امر بيمه قرآن و اهل بيت و خون پاك مدافعين حريم ثقلين است

دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی ضمن گرامیداشت هفته حجاب و عفاف وظیفه خود می داند از این ارزش و فریضه الهی و مایه افتخار زن ایرانی مسلمان حمایت نموده و جهت ترویج و شناساندن فرهنگ حجاب و عفاف برنامه ریزی نموده و از نفوذ مصادیق مبتذل فرهنگ غرب در محیط دانشگاه و جامعه جلوگیری نماید.

دیروز : 2095