1398/04/06 :تاریخ انتشار

برگزاری مراسم به مناسبت سالروز شهادت امام صادق و گرامیداشت هفته قوه قضائیه

امام صادق با گسترش حوزه علمی خویش دین را زنده کردند

حجت الاسلام والمسلمین  محمدی مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خوی که در محل مسجد حضرت بقیه الله الاعظم دانشگاه و  به مناسبت سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) و گرامیداشت هفته قوه قضائیه سخن می گفت ضمن تسليت شهادت پایه گزار مذهب شیعه حضرت امام جعفر صادق (ع) که رهبری فکری و سیاسی شیعیان اصیل پیرو مذهب امامیه دوران امامت خود را بر عهده داشتند به بيان گوشه اي از شخصيت و عظمت آن  امام همام اشاره كرد و گفت:. در طول مدت عمر مبارکشان هزاران شاگرد در محفل درسش حاضر می شدند و مورد ستایش تمامی عالمان عصر خویش بودند. در متون دینی شیعه، چندین هزار روایت از آن حضرت در تفسیر، اخلاق و به ویژه فقه، بیان شده که باعث عظمت حدیث شیعه و موجب تقویت بنیه علمی آن است.
محمدی ادامه داد: اختلافات سیاسی و کشمکش های بنی امیه و بنی العباس نسیم رحمتی بود که یکباره وزیدن گرفت و باقرالعلوم و پس از او امام صادق - علیهما السلام - با استفاده از موقعیت به دست آمده به ترسیم چهره روشن آیین اسلام پرداختند و با بیان اخبار و احادیث فراوان انحرافات را پیراستند و مردم را از گمراهی نجات بخشیدند. به گونه ای که مسلمانان و به ویژه شیعه امامیه در فکر و عقیده بر این دو امام و خصوصا امام صادق اعتماد کرده و بخش عمده ای از دانش اهل بیت به وسیله آنان گسترش یافت. امام صادق با گسترش حوزه علمی خویش دین را زنده کردند  و جانی تازه در کالبد بی رمق دین دمیدند
مدیر فرهنگی واحد در بخش پایانی سخنان خود هفته قوه قضائیه را نیز  به حاضران تبریک گفت.