1397/09/15 :تاریخ انتشار

مراسم بزرگداشت روز دانشجو در واحد خوی

در آستانه 16 آذر و روز دانشجو مراسمی در آمفی تأتر دانشگاه آزاد اسلامی خوی برگزار گردید

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از خوی در این مراسم که با استقبال پرشور دانشجویان مواجه شد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی با یاد و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجوی 16 آذر سال 1332 و تبریک روز دانشجو گفت: 16 آذر یادآور روز نفرت جامعه علم و اندیشه و خروش دانشگاه و دانشگاهیان بر تبانی استبداد و استعمار برای تحقیر این ملت و این سرزمین است که نام و یاد آن را باید برای همیشه زنده نگه داشت

photo_2018-12-05_21-51-40.jpg

مهدویان در ادامه سخنان خود با مروری بر کودتای 28 مرداد 1332و سقوط دولت دکتر مصدق افزود: به دنبال این حوادث، نهضت عظیمی در مقابل استبداد و استکبار شکل گرفت و دانشجویان به بازوی قدرتمند این جنبش تبدیل شدند. فضای سنگین حکومت نظامی بعد از کودتا، سفر مغرورانه نیکسون به ایران و اعلام تجدید رابطه با انگلستان باعث بروز اعتراضات گسترده دانشجویی شد و به سرعت دانشگاه های تهران را فرا گرفت. این اعتراضاتدر روز 16 آذر با هجوم نیروهای نظامی و امنیتی به داخل دانشگاه تهران و تعطیلی دانشگاه شدت گرفت و با شهادت سه دانشجوی عزیز این روز به عنوان روز مقاومت و ایستادگی دانشجویان در برابر استبداد و استعمار در تاریخ ایران سرافراز ثبت شد.

photo_2018-12-05_21-51-34.jpg

در بخش دیگری از این مراسم که به همت کانون دانشجویی هدف و دانشجویان بسیجی دانشگاه برگزار شد معاون فرهنگی و دانشجویی واحد خوی با تقسیم بندی تحرکات استکبار جهانی با محوریت آمریکا به دو بخش  تبلیغ اسلام امریکایی و مقابله با جنبش های اسلامی گفت: شاخص های اسلام آمریکایی عبارتست از اسلام سازشکار و اسلامی که آلت دست دشمنان اسلام است و به ترویج جدایی دین از سیاست می پردازد و عدم درک و شعور سیاسی را در بین مسلمانان رواج می دهد.

رضاپور مقدم در خصوص مقابله با جنبش های اسلامی به فعالیت استکبار در جهت ایجاد اسلام هراسی و تغییر مسیر بیداری مسلمانان اشاره کرد و ایجاد داعش در سوریه و عراق و جنگ یمن را دو نمونه از مقابله با الگوی اسلامی و ایجاد اسلام فرمایشی وهابی دانست.

وی در بخش دیگری از سخنان خود وظیفه تشکل ها و جریان های دانشجویی را اخلاق مداری، بصیرت و آزادگی دانست و افزود: دانشجوی امروز به قول مقام معظم رهبری در عرصه علم و فرهنگ و سیاست آتش به اختیار است و به بیان شهید مظلوم بهشتی دانشجو به مثابه مؤذن جامعه است که اگر خواب بماند نماز امت قضا می شود.

اهدای جوایز و لوح تقدیر به دانشجویان برتر و دانشجویان شرکت کننده در اردوهای جهادی، اجرای تئاتر طنز و فیلم مستند از دیگر بخش های این مراسم بود.

photo_2018-12-05_21-50-31.jpg

photo_2018-12-05_21-51-01.jpg