1397/09/14 :تاریخ انتشار

پیام تبریک دکتر مهدویان به مناسبت 16 آذر، روز دانشجو

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی با صدور پیامی فرا رسیدن 16 آذر روز دانشجو را به جامعه دانشگاهی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

روز 16 آذر يادآور ايستادگي و پايمردي دانشجويان مسلماني است كه نظام سلطه و استكبار را بر نتافتند و در برابر جبهه استعمار شوريدند. خاطره از خود گذشتگي و فداكاري اين دانشجويان مبارز پس از 65 سال هنوز زنده است و به بركت خون آن عزيزان هنوز نداي آزادگی،عدالت طلبي و استقامت در برابر ظلم و استكبار طنين انداز است.

امروز كشور عزيزمان ايران، بيش از هر زمان ديگري به جهاد علمي و فني دانشجويان بصير و موقعيت شناس براي اعتلاي بيشتر اين مرز و بوم نياز دارد تا با كارآفريني و تبديل علم به ثروت، زمينه رشد علمي، اقتصادي و فرهنگي جامعه فراهم شود.

اينجانب روز دانشجو را خدمت اصحاب علم و انديشه، دانشجويان حقيقت جو و جامعه دانشگاهيان تبريك مي گويم و اميدوارم پاسدار شايسته آرمان هاي شهداي اين روز باشيم.