1397/09/12 :تاریخ انتشار

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی به عضویت کمیته برگزاری کنفرانس جهانی شیمی برگزیده شد

دکتر یحیی شفیعی استادیار گروه صنایع غذایی واحد خوی به عضویت کمیته برگزاری (Organizing Committee Member) کنفرانس جهانی شیمی 2019 لندن انتخاب گردید.

photo_2017-09-17_18-52-00.jpg

شفیعی که سابقه حضور در چندین کنفرانس و گردهمایی جهانی از جمله سمپوزیوم بین المللی فدراسیون جهانی شیر (IDF) یونان 2011 و کنفرانس بین المللی شیمی مواد غذایی 2016 کانادا را در کارنامه خود دارد در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه ازاد اسلامی واحدخوی گفت: این همایش فرصتی برای ارائه آخرین یافته های علمی و پژوهشی در تمامی شاخه های شیمی ازجمله مهندسی شیمی، شیمی مواد غذایی، نانوتکنولوژی، شیمی دارویی، شیمی پلیمر، مهندسی مواد زیستی، فارماکوژنومیکس، شیمی بالینی و پزشکی برای محققین، اساتید و دانشجویان این رشته ها است.

۲۰۱۸۱۱۱۶_۱۱۰۱۳۳.jpg

وی افزود: این کنفرانس در مورخه 11 ام تا 13 ام جولای 2019 در شهر لندن کشور انگلستان برگزار خواهد شد و مهلت ارسال مقالات نیز تا 15 فوریه 2019 می باشد. شرکت کنندگان در این کنفرانس به مدت 12 ساعت اعتبار آموزشی پیوسته (CME/CNE) دریافت نموده و بعد ازامتحان آنلاین اعتبار CEU را کسب خواهند نمود. این اعتبار به روز بودن سطح علمی محققین رشته های پزشکی و پرستاری را گواهی می کند و در تجدید گواهینامه و مدارک آنان حائز اهمیت می باشد.

عضو کمیته برگزاری کنفرانس جهانی شیمی خاطرنشان کرد دانشجویان و اساتید محترمی که مایل به ارائه مقاله و شرکت در این کنفرانس هستند می توانند با مراجعه به سایت (http://frontiersmeetings.com) به صورت آنلاین ثبت نام نموده و جهت کسب اطلاعات بیشتر و برخورداری از 20% تخفیف در ثبت نام و سایر امتیازات در نظر گرفته شده با ایشان تماس حاصل فرمایند.

shafieibavil@yahoo.com Email: