1397/09/04 :تاریخ انتشار

پیام دکتر مهدویان به مناسبت هفته بسیج

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی، دکتر محبوب مهدویان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوی با صدور پیامی فرا رسیدن هفته بسیج و سالروز تأسیس بسیج مستضعفین را تبریک گفت.

images.jpg

بسم الله الرحمن الرحیم

بسیج یادآور حماسه آفرینی و سلحشوری پهلوانان و مردان بی ادعایی است که در هشت سال دفاع مقدس حافظ آرامش، امنیت و نشانه اقتدار این مرز و بوم بودند و هم اکنون نیز این لشکر مخلص خمینی کبیر و یاوران بصیر رهبری در عرصه های مختلف،  پاسدار انقلاب، ایران و ارزش های اسلامی هستند و نقش خود را برای اعتلای ایران و تحقق آرمان های اسلامی به بهترین نحو ایفا می کنند.

اینجانب 5 آذر سالروز صدور فرمان تاریخی رهبر کبیر انقلاب و بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران مبنی بر تشکیل بسیج مستضعفین را به همه بسیجیان و به خصوص دانشگاهیان بسیجی تبریک عرض نموده و عزت، سربلندی و توفیق ایشان را در راه عمل به آرمان های والای بسیج خواستارم.