1397/08/02 :تاریخ انتشار

جلسه هم اندیشی ریاست واحد با کارکنان اداری دانشگاه آزاد اسلامی خوی

به گزارش روابط عمومی واحد خوی در این جلسه که در سالن امفی تاتر دانشگاه و با حضور کارکنان اداری و هیات رئیسه واحد برگزار شد، دکتر مهدویان گزارش کوتاهی از وضعیت فعلی واحد و دیگر واحد های دانشگاه آزاد ارائه کردند. در این گزارش رئیس واحد خوی با اشاره به جایگاه فعلی واحد در بین واحد های دیگر،  کاهش محسوس میزان جذب دانشجوی جدید و افزایش تعداد فارغ التحصیل در سال جاری تاکید کرد که برای برون رفت از دوران گذار کنونی باید منابع درآمدی متنوع و جدیدی برای دانشگاه تعریف کنیم و با توجه به امکانات سخت افزاری و نرم افزاری وسیع و نیروی انسانی کارآزموده، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی توان و استعداد این کار را دارد. تنها شرط تحقق این امر  همدلی، وفاق و همکاری همه کارکنان اداری و هیات علمی دانشگاه است.

2.JPG

وی با اشاره به مذاکراتی که در طی چند ماه گذشته با سازمان های دولتی و خصوصی و گروه های سرمایه گذار و کارآفرین انجام شده مژده داد تعدادی از این طرح ها به مراحل اجرایی نزدیک شده اند و انشا الله بزودی شاهد نتایج آنها خواهیم بود.

در پایان جلسه دکتر مهدویان از همه کارکنان خواست پیشنهادات و انتقادات خود را همراه با راهکار عملی و اجرایی برای مشکلات و معضلات دانشگاه ارائه دهند.