1397/08/02 :تاریخ انتشار

فرصت انتخاب رشته مجدد برای داوطلبان علوم پزشکی دانشگاه آزاد

بر اساس اعلام مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، فرصت انتخاب رشته مجدد برای داوطلبان رشته‌های علوم‌پزشکی فراهم شد.

636759044274457521_lg.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در راستای حفظ و صیانت از حقوق داوطلبان و به جهت رعایت عدالت در پذیرش دانشجو، پیرو اعلام نتایج نهایی ذخیره رشته‌های گروه علوم پزشکی در ۲۳ مهرماه و عدم تکمیل ظرفیت ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی فرصت مجددی را برای انتخاب رشته فراهم کرده است.

آن دسته از داوطلبان ذخیره اعلام‌شده در ۱۱ مهرماه که در مهلت تعیین‌شده نسبت به تکمیل فرم شماره ۱۵ اقدام کرده و در هیچ یک از اعلام نتایج قبلی موفق به پذیرش قطعی نشده‌اند، می‌توانند از روز دوشنبه ۷ آبان تا چهارشنبه ۹ آبان به سایت ثبت‌نام مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه مراجعه و نسبت به انتخاب رشته اقدام نمایند.  نتایج قطعی این مرحله از انتخاب رشته پنج شنبه ۱۰ آبان‌ماه اعلام خواهد شد.

در همین راستا رشته‌محلهای ارائه‌شده در این مرحله به لحاظ تعدد و تنوع، قابل توجه بوده و فرصت مناسبی را به منظور پذیرش داوطلبان ذخیره مرحله قبل فراهم می‌کند. در واقع این شیوه بستری را ایجاد خواهد کرد تا مستعدترین داوطلبان براساس نمره تراز آزمون سراسری سال ۹۷ در دانشگاه آزاد اسلامی پذیرش و مشغول به تحصیل شوند.