1397/07/01 :تاریخ انتشار

راه اندازی دبیرستان پسرانه سما دوره اول متوسطه در شهرستان خوی
همزمان با شروع سال تحصیلی جدید و هفته دفاع مقدس دبیرستان متوسطه(دوره اول) سما در خوی راه اندازی شد.

3.JPG

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از خوی صبح امروز دکتر محبوب مهدویان رپیس دانشگاه آزاد اسلامی خوی با حضور در دبیرستان سما با نواختن زنگ آغاز سال تحصیلی ۱۳۹۷ به استقبال دانش آموزان رفت.

مهدویان طی سخنانی اظهار کرد: این مدرسه با ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍پشتوانه و توان علمی اساتید مجرب دانشگاهی و با استفاده از دبیران با سابقه مدارس نمونه معلم و تیزهوشان خوی و امکانات و تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی پیشرفته دانشگاه آزاد اسلامی و دانشکده سما خوی به عنوان الگویی مناسب برای مدارس غیردولتی در زمینه تعلیم و تربیت در سطح شهرستان مطرح خواهد شد.

1.JPG

وی اظهار امیدواری کرد با توجه به تجربه موفق دبیرستان و هنرستان ‍پسرانه سما در خوی به زودی شاهد گسترش آن در مقاطع و پایه های تحصیلی دیگر نیز باشیم

در ادامه این مراسم خدرلو مدیر دبیرستان با اراپه گزارشی از وضعیت مدرسه به معرفی امکانات ، تجهیزات و دبیران محترم پرداختند و از اولیاء محترم نسبت به اعتماد به این مدرسه تشکر و قدردانی کردند و از ثبت نام حداکثر ظرفیت این مدرسه به تعداد 75نفر دانش آموز فقط در پایه هفتم خبر دادند.

در پایان این مراسم آقای حاج احمد چهره آرا یکی از جانبازان هشت سال دفاع مقدس درخصوص خاطرات جنگ و شهدای گرانقدر جنگ تحمیلی سخنانی را ایراد کردند.