1397/06/21 :تاریخ انتشار

برگزاری جلسه امر به معروف و نهی از منکر 2 محرم

حجه الاسلام والمسلمین رحیم محمدی مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی در جلسه امر به معروف ونهی از منکر که به مناست ایام محرم در واحد خوی بر گزار گردید ضمن تسلیت ایام سوگواری ابا عبد ا... الحسین (ع) در مورد نقش حضرت علی(ع)در مبارزه با منکرات و فساد درجامعه زمان حکومت و خلافت وی پرداخت وگفت:ایشان که نظارت ملی داشتند ما هم باید بی تفاوت نباشیم

DSC_0222.JPG

مدیر فرهنگی دانشگاه در مورد مسائل فردی واجتماعی گفت همانطور که در زمان ایشان معاویه چهره دین را با تبلیغات خود خدشه دار کرد و گل های گلستان اسلام را یکی پس از دیگری از بین برد امروزه هم معاویه های زمان افراد انقلابی و حزب الهی را خدشه دار می کنند لذا در این زمان برای همه وظیفه است مثل امام حسین (ع)قیام کنیم وبا جهالت ونادانی مبارزه کنیم و سطح آگاهی مردم را بالا ببریم ایشان با الگوقراردادن حضرت علی(ع)در مورد امربه معروف ونهی از منکر به شیوه های حضرت پرداختند وگفتندمراحل این امر مهم عبارت از:1-الگو بودن خود حاکم2-زبانی3-عملی4-دفاع از آمران معروف ...