1397/06/20 :تاریخ انتشار

مراسم فرا رسیدن ماه محرم و ایام سوگواری ابا عبد الله الحسین در واحد خوی با سخنرانی امام جمعه خوی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از خوی به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم و ایام سوگواری ابا عبد الله الحسین به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد خوی مراسمی در مسجد بقیه الله دانشگاه برگزار شد. در این مراسم حجه الاسلام سید رضی شکوری با ذکر شواهدی از تاریخ اسلام و تاریخ معاصر بزرگترین آفت عصر امروز را بی تفاوتی جامعه دانستند.

DSC_02211.jpg

وی گفت : اگر وقتی که بر خلاف وصیت پیامبر اسلام در صدر اسلام آن جنایات  و جفاها را بر اهل بیت روا داشتند و ملت اسلام را از حق خلافت ظاهری ائمه محروم کردند مردم بی تفاوت نبودند دنیا گلستان می شد ومدینه فاضله تشکیل می شد و قیام عاشورا نیز در مقابل این بی تفاوتی ها و برای انتباه و بیداری مردم شکل گرفت. در سایه سکوت مردم 20 سال بعد از حماسه عاشورا وضعیت جامعه اسلام بگونه ای شده بود که هر کس دنبال مطرب و رقاص و نوازنده بود به مکه و مدینه مراجعه می کرد و در عزای یک شاعر مبتذل سرای عرب 3 روز در مکه و مدینه عزای عمومی اعلام شد.

IMG_0160.jpg

امام جمعه خوی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: بعد از انقلاب اسلامی ایران نیز هر چند با مشکلات عدیده ای مانند جنگ تحمیلی، کودتا، گروهک های معاند، مساله هسته ای مواجه بوده ایم اما همانطور که رهبر معظم انقلاب نیز بارها تاکید نموده اند ما اصلی ترین ضربه را از تهاجم فرهنگی و غفلت و بی تفاوتی جامعه به ان خورده ایم.

IMG_0159.jpg

پیش از این سخنرانی، دکتر مهدویان رئیس واحد خوی طی سخنانی ضمن تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان  حضرت امام حسین(ع) اظهار امیدواری کرد که شرکت در عزاداری ها و آیین های مذهبی زمینه ای برای رشد معنوی و خارج شدن از روزمرگی باشد.

IMG_0162.jpg

به گزارش آنا، پس از آن مراسم عزاداری و سینه زنی توسط مداح اهل بیت عصمت و طهارت کربلایی علی مقدم برپا شد و دانشگاهیان  به عزاداری و سینه زنی پرداختند.