1397/06/18 :تاریخ انتشار

درخشش واحد خوی در مسابقات فوتسال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از خوي، مسابقات فوتسال دسته یک دانشجویان دانشگاه ازاد اسلامی با حضور 16 تيم برتر كشور دانشگاه آزاد اسلامي  به مدت یک هفته به میزبانی واحد شیراز برگزار شد.

1آرم2.jpg

دیدار پایانی این رقابت ها  روز جمعه 16 شهریور بین تیم های استان مرکزی و مازندران برگزار شد که با پیروزی تیم استان مرکزی به پایان رسید. پیش از مسابقه دیدار رده بندی بین تیم های آذربایجان غربی و هرمزگان برگزار شد که در نهایت تیم آذربایجان غربی با نتیجه سه بر دو به تیم هرمزگان غلبه کرد و مقام سوم مسابقات را به دست اورد.

photo_2018-09-09_14-55-25.jpg

در این مسابقات آقای کریم مهدی زاده دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی  به عنوان فنی ترین بازیکن مسابقات انتخاب شد

photo_2018-09-08_14-09-24.jpg

اعضای تیم فوتسال استان آذربایجان غربی عبارت اند از:

افشین ذغالچی، کریم مهدی زاده، محمد شاهسون، رضا محمدنژاد، امیرحسین مرزی، رضا نیکخواه، علی معصومی، علی نجف زاده، محسن بابازاده، سعید قربان زاده، سعید حاجی زاده، مهدی آهنگری

این تیم با مربی گری جناب آقای حجت صدرایی و سرپرستی دکتر ابوالفضل امامی به این مسابقات اعزام شده بود