1397/04/15 :تاریخ انتشار

سه انتصاب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی هفته پیش با صدور احکام جداگانه، معاون حوزه آموزشی و پژوهشی، مدیر امور آموزشی و مدیر روابط عمومی جدید را منصوب کرد

DSC_01151.jpg

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر محبوب مهدویان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی در حکمیدکتر عزیز علی زاده سالطه را به عنوان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و حوزه پژوهش و فناوری منصوب و از زحمات دکتر محسن رشدی در مدت تصدی این سمت قدردانی کرد.

DSC_01261.jpg
رئیسدانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی در حکمی دیگر دکتر باقر سرداری را به عنوان مدیر امور آموزشی منصوب و از زحمات دکتر ساسان رضادوست تقدیر کرد.

DSC_00271.jpg
دکتر مهدویان در حکمی مشابه امیر هنرور را به عنوان مدیر روابط عمومی منصوب و از زحماترضا شکارلو قدردانی کرد.

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر مهدویان این گونه تغییرات را در راستای تحوّل و توسعه دانشگاه و استفاده از تجربیات و نگرش های جدید دانست و ابراز امیدواری کرد در آینده نزدیک شاهد پیشرفت و اعتلای بیش از پیش دانشگاه باشیم.