1397/03/22 :تاریخ انتشار

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد خوی خبر داد: پذیرش دانشجو در 50 رشته مقطع کارشناسی ارشد واحد خوی

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی از پذیرش دانشجو در 50 رشته مقطع کارشناسی ارشد از طریق سازمان سنجش در این واحد دانشگاهی خبر داد

22379-3.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از واحد خوی، دکتر محسن رشدی با اعلام خبر فوق گفت:«با توجه به شروع انتخاب رشته کارشناسی ارشد 97 داوطلبان می توانند با مراجعه به سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی http.//www.azmoon.org برای انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی با استفاده از کد دسترسی مندرج در کارنامه اعلام نتایج اولیه به طور مجزا اقدام کنند.»

وی افزود:«با  اضافه شدن رشته های برق الکترونیک، اتومکانیک و کنترل تولید، ریاضی- تحقیق در عملیات، ریاضی – بهینه سازی، علوم و فناوری نانو شیمی، توسعه اقتصادی و مدیریت مالی دولتی تعداد رشته های مقطع کارشناسی ارشد این واحد دانشگاهی به بیش از 50 رشته متنوع و کابردی رسید.»

22397-1.jpg

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد خوی خاطر نشان کرد:« دانشگاه آزاد واحد خوی با دارا بودن استادان مجرب، فضای آموزشی استاندارد و به روز، امکانات و تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی و کتابخانه و سالن مطالعه مجهز، از ظرفیت مناسبی برای پذیرش داوطلبان در این مقطع تحصیلی برخوردار است.»

22397-2.jpg

دکتر رشدی اظهار کرد:« تاریخ و تمدن ملل اسلامی، علوم قرآن وحدیث، زبان و ادبیات فارسی، مهندسی کشاورزی- زراعت، مهندسی کشاورزی- علوم و تکنولوژی بذر، علوم کامپیوتر، ریاضی کاربردی – تحقیق در عملیات، ریاضی محض- جبر، زمین ساخت-  تکتونیک، کشاورزی-سازه های آبی، فیزیک حالت جامد، شیمی آلی، مهندسی عمران-مهندسی آب و سازه های هیدرولیکی، اقتصاد اسلامی، فقه و مبانی حقوق اسلامی، بانکداری اسلامی، مهندسی کامپیوتر- نرم افزار، زمین شناسی زیست محیطی، مهندسی عمران- سازه، روانشناسی اسلامی- مثبت گرا، آموزش زبان انگلیسی، علوم باغبانی- فیزیولوژی و اصلاح گیاهان داروئی، ادویه ای و عطری، مهندسی برق- مدارهای مجتمع الکترونیک، مدیریت کسب و کار با گرایش مالی، آموزش و بهسازی منابع انسانی، معارف اسلامی و حقوق گرایش حقوق خانواده، فقه وحقوق اقتصادی، مدیریت ورزشی-مدیریت راهبردی در سازمانهای ورزشی، مدیریت ورزشی-مدیریت بازاریابی در ورزش، علوم وفناوری نانو- نانو شیمی، مدیریت آموزشی، برنامه ریزی درسی، علوم تربیتی- برنامه ریزی آموزشی،  روانشناسی تربیتی،مهندسی فناوری اطلاعات،مدیریت سیستمهای اطلاعاتی، مهندسی مکاترونیک، حسابداری،  صنایع غذایی گرایش زیست فناوری، تحقیقات آموزشی، برق الكترونيك، اتومكانيك و كنترل توليد، رياضي تحقيق در عمليات، ریاضي بهينه سازي، علوم و فنآوري نانو شيمي، توسعه اقتصادي، مديريت مالي دولتي از جمله رشته های فعال کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی هستند.»