1397/03/18 :تاریخ انتشار

حضور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی در راهپیمایی روز قدس

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی همپای مردم همیشه در صحنه شهرستان خوی در راهپیمایی مردمی روز قدس شرکت نمودند.

ظط.JPG

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از واحد خوی، همزمان با آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، کارکنان، دانشجویان، استادان و اعضای هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی همگام با مردم شهید پرور و همیشه در صحنه ایران اسلامی، با حضوری چشمگیر برای حمایت از انتفاضه فلسطین به خیابان آمدند تا به جهانیان اعلام کنند که روز قدس روز اتحاد و همبستگی در برابر استکبار جهانی است.

تا.JPG

کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی نیز همگام با مردم روزه دار این شهرستان با وجود هوای گرم با در دست داشتن پلاکاردهای «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل»،« اسرائیل باید از صفحه روزگار محو شود»، «مرگ بر آل سعود» و با دادن شعارهای طنین انداز، ضمن محکوم کردن انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی به بیت المقدس،  نفرت و انزجار خود را از جنایات مثلث شوم صهیونیسم، آل سعود و شیطان بزرگ آمریکا در اقصی نقاط جهان و بالاخص در کشور های یمن، فلسطین، عراق و سوریه، اعلام نمودند

بر.JPG

در این مراسم که به نماز وحدت بخش جمعه ختم گردید پس از قرائت قطعنامه   حجت الاسلام سیدرضی شکوی امام جمعه این شهر به تحلیل ویژگیهای ددمنشانه ی رژیم کودک کش صهیونیستی و آل سعود پرداخت.

سی (2).JPG

سی (1).JPG