1397/03/13 :تاریخ انتشار

مراسم گرامیداشت بیست و نهمین سالگرد حضرت امام (ره) در واحد خوی برگزار شد

مراسم بیست و نهمین سالگرد ارتحال ملکوتی بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی (ره) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی برگزار شد

timthumb.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از واحد خوی در این مراسم که پس از نماز ظهر و عصر برگزار گردید، دکتر علی رضاپور مقدم در خصوص ویژگی های برجسته امام خمینی(ره) و ابعاد قیام خونین 15 خرداد به ایراد سخنرانی پرداختند

ننننننننننن.JPG

معاون فرهنگی و دانشجویی واحد خوی با بیان این مطلب که«امام خمینی(ره) بزرگ مرد عرفان و فلسفه با تفکر اسلامی خود سیاست را در عصر حاضر متحول کرد» اظهار کرد:«زیر بنای فکری آن یار سفر کرده بر گرفته از اسلام ناب در عرصه های متعدد علوم انسانی باعث تحول در امور شد و تاثیر اصلی خود را به واسطه فقه تشیع جعفری برعالم سیاست داشت.»

وی افزود:« شاه بیت تفکرسیاسی آن رهبر دینی عدم تفکیک دین از سیاست بود که در دنیای سیاست سکولار امروز، عبارتی نامانوس محسوب می شود و این امر بود که آن بزرگ مرد تاریخ و انقلاب دینی او را رویاروی ایران اسلامی قرار داد، نکته ای که امام خمینی (ره) در اوایل وصیت نامه سیاسی الهی خود به آن افتخار می کند.»