1397/02/26 :تاریخ انتشار

کانون علمی و فرهنگی دانشجویان رشته روان شناسی در واحد خوی راه اندازی شد

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی از راه اندازی کانون علمی –فرهنگی دانشجویان رشته روانشاسی در این واحد خبر داد.

ف (2).JPG

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از واحد خوی، دکتر علی رضاپور مقدم افزود:« یکی از سیاست های مهم دانشگاه مشارکت دادن دانشجویان در فعالیت های علمی و فرهنگی این واحد می باشد.»

وی افزود:« مشارکت دانشجویان در حوزه های علمی و فرهنگی در قالب تشکل های دانشجویی و استفاده از ظرفیت های این عزیزان در جهت رشد و توسعه فرهنگی دانشگاه است.»

ک.JPG

وی با اشاره به این که در این واحد تعداد 4 تشکل دانشجویی در قالب کانون های فرهنگی فعالیت می کنند، گفت:«این کانون ها متشکل از دانشجویان با هر طبف و قشر و سلایق فکری است که در این تشکل ها فعالیت می کنند و نقش موثری در رسیدن به اهداف فرهنگی این دانشگاه دارند.»

گفتنی است در مراسمي كه از طرف دانشجويان گروه روان شناسي در قالب فعاليت هاي فرهنگي كانون هاي دانشجويي انجام شد دانشجويان اين رشته پاي صحبت هاي صميمي اساتيد اين گروه نشستند و از تجربيات علمي و عملي آن عزيزان بهره مند شدند.

ج.JPG

اين مراسم كه حاوي سخنراني اساتيد برجسته اين گروه از جمله آقاي دكتر مسعود قربانعلي پور – خانم دكتر مريم حاجيلو- خانم دكتر باقرزاده –خانم دكتر قره دينگه و استاد كريم زاده بود با اجراي طنز اجتماعي از طرف يكي از دانشجويان و پرسش و پاسخ دانشجويان با اساتيد ادامه پيدا كرد.

ف (1).JPG

دكتر قربانعلي پور در پاسخ يكي از دانشجويان اعتماد به داشته هاي خودمان و عمل گرايي را شرط موفقيت هاي فردي و اجتماعي جوانان دانستند و ترس و دلهره را زائيده سكون و بي تحركي تلقي كردند.

خانم دكتر حاجيلو نوع رفتار دانشجويان روان شناسي را در استقبال جامعه از اين رشته تحصيلي و نمود يافتن اين علم در بين مردم موثر دانستند .

معاونت فرهنگي و دانشجويي واحد خوی اين مراسم را سرآغاز فعاليت كانون فرهنگي و هنري روان شناسي در اين واحد و دفتر مشاوره دانشگاه را با مسئوليت استاد كريم زاده هسته اصلي فعاليت هاي اين كانون دانستند و ابراز اميدواري كردند كه اين گروه دانشجويي در القاء روح اميد به آينده و خود باوري قدم هاي مطمئن تري را بردارد.