1397/02/26 :تاریخ انتشار

آیین معنوی غباروبی مسجد بقیه الله اعظم (عج) دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی برگزار شد

مراسم استقبال از ماه مبارک رمضان، ماه قرآن و برکت و ماه خدا و مردم به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی در مسجد این دانشگاه برگزار شد.

ح.JPG

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی، در این آیین مذهبی و معنوی که با حضور استادان، کارمندان و دانشجویان این دانشگاه برگزار شد بعد از اقامه نماز ظهر و عصر و تلاوت آیاتی از کلام الله مجید توسط دو نفر از قاریان این دانشگاه با غبارروبی مسجد دانشگاه به پیشواز ماه مبارک رمضان رفتند.

ب.JPG

دکتر علی رضاپور مقدم معاون فرهنگی دانشجویی واحد خوی در حاشیه برگزاری این آیین معنوی گفت:«قرآن دستورالعمل بندگی است که باید آن را در سرآغاز رمضان الکریم نصب العین خود قرار دهیم و در صدد پیاده کردن فرامین آن در زندگی خود باشیم.»

الف.JPG

وی افزود:«ماه رمضان بهترین فرصت برای اثبات اعجاز قرآن در تربیت نوع انسان از حضیض بردگی شیطان تا اوج بندگی حضرت احدیت است.»

ت.JPG

آمارکل: 5502045