1397/02/26 :تاریخ انتشار

ساعت کاری دانشگاه آزاد اسلامی در ماه مبارک رمضان اعلام شد

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی با صدور بخشنامه‌ای ساعت کاری دانشگاه در ایام ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.

photo_2018-05-16_08-28-27.jpg

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر عبدالرسول پورعباس در بخشنامه ای به روسای واحدهای مرکز استان (دبیران هیات امنا)، واحدهای جامع مستقل، روسای واحدها، مراکز آموزشی و سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی، ساعت کاری دانشگاه در ایام ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.

در این بخشنامه آمده است: ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان، ماه رحمت و برکت و آرزوی قبولی طاعات و عبادات همکاران گرامی در ماه پرفضیلت رمضان به استناد مصوبه دویست و پنجاه و دومین جلسه مورخ 97/2/19 هیات رئیسه محترم دانشگاه، پایان ساعت کار روزانه کارکنان در ایام ماه مبارک رمضان ساعت 14:30 اعلام می‌شود.

در این بخشنامه آمده است:

1- ساعت اداری سازمان مرکزی، سازمان سما و واحدها و مراکز دانشگاهی سطح استان تهران از ساعت 7:30 لغایت 14:30 تعیین می‌شود.

2- در صورت لزوم به حضور کارکنان بعد از پایان وقت اداری از ساعت 14:30 لغایت 16:00 به عنوان اضافه کار محسوب خواهد شد و مازاد بر آن اضافه کار محاسبه نخواهد شد.

3- چناچه بر اساس برنامه‌ریزی قبلی صورت گرفته، ساعات برگزاری کلاس‌های درسی و ایام امتحانات در ایام ماه مبارک رمضان بعد از ساعت 16:00 قرار گرفته باشد، فعالیت واحدها و مراکز آموزشی پس از این ساعت بلامانع است. (در این صورت از ساعت 14:30 به بعد برای کارکنانی که ملزم به حضور در واحد هستند، اضافه کار محاسبه خواهد شد.)

4- با توجه به تنوع آب و هوای و شرایط اقلیمی، تصمیم گیری نسبت به چگونگی ساعت کاری کارکنان در این ایام در سایر استان‌ها و واحدهای تابعه بر عهده شورای دانشگاه استان مربوط هستند.

بدیهی است دبیران محترم هیات امنای استانی، روسای واحدها و مراکز آموزشی مسئول حسن اجرای این بخشنامه هستند.